Myrskyn "kiroilu" ???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuulin että elokuvassa Myrsky sanotaan vain kerran jotain mieleenpainuvaa kiroilua, mutta 'pahasti'. Ja täällä ollaan sanottu että siinä kiroillaan paljon koko perheen elokuvaksi. :o

Mielestäni ei. :)

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Aku.Ankka.313 kirjoitti:Mulla oli just äsken tossa tänne ainaki 2kk portsat kiroilusta, mut kattoox ketää Big Brother:ii mää katon.Ja jos jollain on YouTubessa<br />

videoi nii pyydä siellä kamuks : Allacx1234

Yllämainitut asiat eivät kuulu akuankka.fi'hin! :^)

Vierailija

Hmm... oikeastaan olen kuullut että jopa teletapeissa on kiroiltu, se kuului taustalta ja se kuului näin: "Voi jumal***a!". Kuulemma siinä kohtaa tausta äänissä (siis Suomalaisissa) oli tapahtunut jotain niin että siellä kiroiltiin. Näin voimme olettaa että kiroileminen on kaiken aikaista.

Vierailija

No auta armias, jos tästä aletaan surkuttelemaan! 5 kirosanaa perheleffan aikana?! Voi kauheaa! Kaikki lapset kuulee jossakin aivan varmasti kirosanan, ja ehkä jopa toisenkin! Ja mitäs sitten? Ei se ole mitenkään mielen turmelevaa, jos jossakin elokuvassa on niin. Myrsky on hyvä elokuva, eikä niitä kirosanoja kauheasti sieltä huomaa, jos seuraa kunnolla elokuvaa.

Vierailija

Pahvitimali kirjoitti:Kiroillaanhan salkkareissakin, eikä sekään ole K-15? Jos joka toinen sana on v-alkuinen, voisin huolestuakin, mutta muutama ruma sana tuskin vaarantaa kenenkään mielenterveyttä.

no ei ole salkkareitakaan lasten ohjelmaksi tarkoitettu. (ja mielestäni se on huono sarja muutenkin...)

Vierailija

Kyllä Myrsky on koko perheen elokuva ja on outoa että siinä kiroillaan. koska kyllä sitä seittämän vuotiaatkin katsovat.

(olen nähnyt elokuvan)

Vierailija

En kyllä tosiaan ymmärrä minkä takia lasten elokuvassa pitää kiroilla. Enkä itsekään pidä salkkareista.

Vierailija

on han se aika törkeetä pistää kiro sanoi lefaa mutta minkä sille voi jos se jotain haitaa niin sanokoon ohjaajalle eikä tippa tapa.

Vierailija

Kiroillaanhan salkkareissakin, eikä sekään ole K-15? Jos joka toinen sana on v-alkuinen, voisin huolestuakin, mutta muutama ruma sana tuskin vaarantaa kenenkään mielenterveyttä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat