Missä vaiheessa tulit tänne keskusteluihin ensi kertaa???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niinpä, itse tulin silloin kun kesäloma alkoi.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Minä rekisteröidyin tänne ja pari päivää pelasin pelejä ja sähläsin kaiken laista muuta tavanomaista. Sitten tapahtui niin, että isosiskoni Acnex aloitti keskustelun täällä ja sitten minäkin innostuin. Ja täällä minä nyt sitten olen.

Vierailija

Pari minuuttia sen jälkeen, kun rekisteröidyin. Innostuin keskusteluista heti, sillä keskustelut olivat mielenkiintoisia, sekä täällä on paljon hyviä tyyppejä.

Vierailija

Keskusteluihin tulin pari päivää sen jälkeen, kun olin rekisteröitynyt tänne. Tein Heinäkuun palkintotehtävää ja piti regata tänne, jotta voi osallistua. Sitten reggasin, pelasin pari päivää pelejä täällä. Ja sitten hoksasinkin keskustelut, ja kiinnostuin niistä.

Vierailija

Alunperin tulinkin tänne Kultaryntäyksen ja keskustelujen takia, tosin pari ekaa päivää vain lueskelin keskusteluja (rekisteröidyin siis tänne 18.3., niinkuin <--tuosta näkyy). Eka keskustelu, johon osallistuin, oli joku "Rosa vai Barks". Muistatteko muuten, ketä oli silloin aktiivisimmat kirjoittajat -listalla, kun aloititte? Kun minä aloitin, siinä oli adz, djlordi, AKUHULLU97 (silloin kokonaan isolla kirjoitettuna), mac ducky (silloin kokonaan pienellä kirjoitettuna) ja Duke Duck.

Vierailija

Tulin tänne heti kun nää oli tullut mutta reggasin VÄHÄN myöhemmin. Huomasin nää keskustelut kesälomalla ja siitä se alkoi.

Vierailija

Minä rekisteröidyin aika alussa, kun nämä uudet sivut ilmestyivät, mutta en ollut vielä silloin kiinnostunut keskusteluista. Heinäkuun puolessa välissä harhauduin tänne ja siitä asti olen mielelläni ollut täällä.

Vierailija

Ohopsis, hetki... AAAAAAAHHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA! KÄKÄKÄKÄKKÄKÄKKÄKÄKÄKKÄKKRRRRÄKKÄKÄKÄKÄKÄKÄKÄKÄKÄÄÄÄÄ! Aaaah, apua kuolen nauruun!!!!!!!!

Miten en tajunnut että se menisikin takaisin oikeaan.

Vierailija

Joo, heti ekana päivänä eli 12.3.2008. En tosin sitten enää käynyt vähään aikaan, kunnes luin kultaryntäyksestä. Yritin osallistua, mutta sivut jumitteli ja tuli koko ajan säkäväkäpimauksia etten voinut kunnolla olla täällä. Sitten tuli pitkä tauko ja palasin sivuille koemielessä katsomaan, toimiiko ne. Ja nehän toimi, ja heti palasin normaaliin rytmiin, joka on taantunut kesän jälkeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat