klasikot vai uutudet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tykätekö enemän Barksin klasikoista vai uusista akuankkoista?

Kommentit (12)

Vierailija

herra Hakkarainen tekee nyt kovasti keskusteluja, tsemppiä hiukan!

Lue läpi mitä kirjoitat ennen lähettämistä.

Klassikot ovat parempia, vaikka uutuudetkin viehättää.

Vierailija

Eihän täällä mitään trolleja ole, Tonzy. Ja voi huomauttaa asiasta, niin on ensi kerralla huomaavaisempi.

Öh, luin hieman väärin.. Ei kai silloin ole trolli, jos on tehnyt kirjoitusvirheitä tai huomauttaa asiasta. Ei minusta ainakaan. No asiaan:

Klassikot ovat ehkä parempia, mutta piirrostyyli voi olla hieman huonompaa silloin alkuaikoina. Monet ovat kehittyneet paljon siitä lähtien. Uutuudet ovat jokseenkin mielenkiintoisempia, mutta vastaan kuitenkin, että Barksin klassikot ovat parempia. Niissä on huumoria.

Vierailija

Barksin uudet tarinat on tosi mahtavia, uudet tarinat ei oo niihin verrattuna mistään kotoisin. Nykyään on vähän piirtäjiä jotka ovat oikeasti hyviä.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aivan viimevuosien (2004-2008) tarinoihin kun vertaa klassikko-tarinoita, niin kyllähän ne vievät niukahkon voiton mielestäni.

Eli klassikot, sanon minä.

Siitä huolimatta vaikka viime vuosina juttujen taso on heikentynyt selvästi, niin kyllä vielä nykyäänkin löytyy muutama "oikea helmi".

Mutta nyt kun sekä Don Rosa että Vicar lopettavat Aku Ankka-juttujen piirtämisen, niin mielestäni on ennustettavissa että tämä nykyisten tarinoiden tason lasku vain kiihtyy, ainakin vähän. Mutta toivottavasti se on vain kauhuskenaario.

PS. Satuin tuossa joku päivä sitten lukemaan yhden mielestäni aika legendaarisen jutun: Carl Barksin "Puhuva koira" (missä siis on jutun nimenkin mukaisesti se koira, joka sanoo; ´elämme kovia aikoja, ystävä hyvä´), niin ajattelin kysyä muiden mielipidettä kyseisestä tarinasta?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Siis kuka muka on trolli, Tonzy? Ja miten niin trolli? Minä ainakaan EN todellakaan ole trolli, en sitten missään nimessä.

Nimen omaan inhoan trolleja ja trollausta.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91 kirjoitti:Siis kuka muka on trolli, Tonzy? Ja miten niin trolli? Minä ainakaan EN todellakaan ole trolli, en sitten missään nimessä.<br />

<br />

Nimen omaan inhoan trolleja ja trollausta.

Rauhotu pari pykälää, ei Tonzy sinua tarkottanut, sinähän olet asiallinen kuin mikä. Tarkoitti tota hra Hakkaraista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat