Olisiko kiva jos..

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Olisiko kiva jos toimitus tekisi ankkajulkaisun joka sisältää tietoa ankkamaailman hahmoista. Esim että yksi aukeama tai pari olisi varattu Aku Ankalle, ja kaksi tai pari Roopelle jne.

Näin saisi paljon tietoa ankkahahmoista. Tämä voisi olla samanlainen kuin Sudenpentujen käsikirja, mutta nyt käsitellään ankkahahmoja.

Kun ei retkellekkään aina voi konetta mukaan ottaa niin saisi otettua kätevän taskukirjan joka sisältää paljon tietoa ankoista ja muista..?

Sivut

Kommentit (21)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Hyvä,että idea on hyvä! Enpäs minäkään tätä aihetta tänne turhaan lykännyt tälle sivustolle. Tässä olisi vielä muutama perustelu, miksi kannattaisi tällainen kehittää:

-Kätevä tietosanakirja ankkahahmoista.

-Kulkee mukana hyvin.

-Ankkafanit saisivat ladattua ankkatietouden täyteen.

-Mukava lukea

-Riittää lukemista

-Sisältäisi paljon tietoa ohuilla sivuilla kuten raamatussa jne..

-Toimitukselle enemmän rahaa palkkaan, kun ihmiset ostavat näitä paljon.

-Kaikki olisivat iloisia

-Hintansa väärtti.

PS. Nyt pitää lähteä. Moikka kaikille!

Vierailija

Sehän olisi hyvä idea. Toivottavasti Toimitus näkisi tämän keskustelun, sillä itse ostaisin varmasti sen maksaisi sitten vaikka 10-60 e.

Vierailija

Joohn ihan kätevä idea ja hyvä sellainen, mutten siltikään ostaisi sitä, koska tiedän jo tarpeeksi. Korkeintaan 5 euroa maksaisin.

Vierailija

Hyvä idea! Ostaisin heti, sillä koskaan ei voi tietää kaikkea! Ja samassa kirjassa voisi olla myös ensimmäiset sarjakuvat kyseisestä hahmosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat