Kumpi olisit mieluummin; Aku vai Roope?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä kumpi olisit mieluummin? Aku vai Roope? Tiedän että moni vastaa Roope, koska sillä on niin paljon rahaa. Mutta minä ainakin vastaan kysymykseen että olisin Aku. Piän nimittäin paaaaljon enemmän Akusta kuin Roopesta. Jotkut sarjakuvat Roopesta on sitäpaitsi tylsiä. Sanokaa mitä sanotte mutta minusta paras on EHDOTTOMASTI Aku! No, mutta kertokaa myös omat mielipiteenne, kumpi olisitte mieluummin! ;)

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

SunZ kirjoitti:Elikkä kumpi olisit mieluummin? Aku vai Roope? Tiedän että moni vastaa Roope, koska sillä on niin paljon rahaa. Mutta minä ainakin vastaan kysymykseen että olisin Aku. Piän nimittäin paaaaljon enemmän Akusta kuin Roopesta. Jotkut sarjakuvat Roopesta on sitäpaitsi tylsiä. Sanokaa mitä sanotte mutta minusta paras on EHDOTTOMASTI Aku! No, mutta kertokaa myös omat mielipiteenne, kumpi olisitte mieluummin! ;)

Ups... Tuli vahongossa Roope piti tulla Aku. Näin! :D

Vierailija

Enpä nyt oikein tiedä. Ennen kuin reggasin tänne sivulle pidin Roopea pelkkänä saitana itaruksena, mutta näiden sivujen ansiosta olen kiinnostunut Roopesta hahmona enemmän. Roopen sukupuuta on mukava tutkia, ja selvitellä hänen setiä, siskoja (jotka tiesin aiemmin) jne..

Vastaan siis Roope, koska en halua Akun velkataakkaa niskoilleni ja Roopena voisin lyhentää sitä. :P

Vierailija

Minusta Roope on ollut aina mielenkiintoinen hahmo. Heti kun löysin joskus nämä sivut, aloin tutkia Roopen historiaa enemmän. Aku on kyllä ollut aina lempihahmojeni joukossa, mutta en tahtoisi elää hänen elämäänsä. Aku on liian epäonnekas sekä laskuja ja velkoja hänellä on hieman liikaa. Harmi vain, että Akun kukkarossa asustaa melkein aina Matti.

Vastaan siis, että Roope.

Vierailija

Kumpi olisin? Tyhjätasku jolla on paljon ystäviä vaiko Rikas liikemies jolla on vain rahat ystävinään? Onko tuosta vaikea päätellä? arvatkaapa!?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat