Valitsetteko mihin keskusteluihin kirjoitatte vai onko teille ihan sama mihin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli siis valitsetteko kirjoitatteko esim. nettisivut-osiossa yhteen tiettyyn keskusteluun joka vaikuttaa kivalta vai onko teille ihan sama mihin oikein kirjoitatte? Minä itse valikoin mihin keskusteluun aion kirjoittaa.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Vastaan sellaisiin keskusteluihin, joihin on kiva ja helppo vastata. En yleensä vastaa mielelläni sellaisiin aiheisiin, minkä otsikossa on hirveästi kirjoitusvirheitä. Katselen yleensä minua kiinnostavia keskusteluja, en mihin tahansa joka tielle putkahtaa.

Vierailija

Vastailen mielenkiintoisiin ja hauskoihin keskusteluihin. En yritäkään kirjoittaa johonkin keskusteluun, jos en yksinkertaisesti saa itsestäni mitään irti.

Vierailija

Valikoin, ja aina yritän mennä sellaiseen keskusteluun joka kuulostaa järkevältä, ja äsken vastasin johonkin TaistoTurrikat keskusteluun vain siksi, että se kuulosti kiintoisalta, mutta toden sanoakseni, se oli outo, ja enkä ymmärtänyt koko ideaa. Ja sitten sinne tuli kirjoitettua aiheen ulkopuolelle menevä viesti, ja tämäkin viesti meni toden sanoakseni aiheen ulkopuolelle. :| Vai menikö?

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

No joo, katson kyllä mihin, koska tuskin kirjoitan, jos ei ole asiaa. Ja sellaisiin kuin esim. "Leenu vai Roope" en jaksa kyllä vastata... mutta saahan niihin vastata kuka haluaa/jaksaa :)

Vierailija

Yleensä valitsen. Vastaan mielestäni parhaimpiin ja mielenkiintoisimpiin keskusteluihin. Sellaiset, jotka eivät välitä katsoa muiden viestejä, ja vastailevat mihin sattuu, mitä sattuu keräilevät yleensä viestejä. En nyt tarkoita ketään erikseen, enkä muutenkaan. Kyllähän sitä tietysti saa vastata kaikkiin. Mutta, jos tulee kirjoitettua mitä sattuu aiheeseen, voi jo alkaa epäillä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat