Ostopuuhissa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuinka paljon ostatte Ankka-julkaisuja kerralla, jos käytte divarissa, kirpparilla yms. ja kuinka paljon keskimäärin kulutatte rahaa siihen reissuun?

Selvennystä, jos joku ei ymmärrä: Eli ostatteko kerralla hirveän kasan Ankka-julkaisuja vai ostatteko vain muutaman taskarin yms.

Kommentit (15)

Vierailija

adz kirjoitti:Vaihtelee, yleensä ostan kerralla kaikki julkaisut mitä on, joskus vain uuden taskarin, jos käyn kaupassa.<br />

Mutta divareissa/kirpparilla yms.ostan sen mitä nään kiinnostavaks.

Niinhän se on että jos näkee jonkun kiinnostavan kirpputorin pöydällä niin ei siihen ainakaan kannata jäädä seisomaan vaan ostaa sen.

Vierailija

Ostan kaiken, mikä näyttää kinnostavalta. Selaan toki ensin kaiken läpi ja katson, minkälaisia sarjoja se sisältää. Ostan yleensä vain muutaman kerralla, mutta jos näen hirveän kasan todella hyviä taskareita tai kirjoja, niin vain taivas on rajana.

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:Ostan kaiken, mikä näyttää kinnostavalta. Selaan toki ensin kaiken läpi ja katson, minkälaisia sarjoja se sisältää. Ostan yleensä vain muutaman kerralla, mutta jos näen hirveän kasan todella hyviä taskareita tai kirjoja, niin vain taivas on rajana.

Sama juttu minulla: ensin tutkitaan sitten hutkitaan. Jos näkyy hyvä kasa hyviä julkaisuja niin pitäähän ne tietennii kaikki ostaa.

Vierailija

Ostan yleensä tuplataskareita. Joskus Jumbojakin, sanoisiko neljän uuden Jumbojulkaisun välein ostan Jumboja.

Vierailija

Mattiii kirjoitti:Minä en nyt viitsi tehdä uutta keskustelua joten kysyn tässä seuraavaa:<br />

Kuinka usein ostelette näitä julkaisuja esim. viikossa tai kuukaudessa?

Ei voi sanoa kuinka usein, kun se vaihtelee en ainakaan joka viikko, suunnilleen kerran kuussa jos meinaan monta kerrallaan, sekavaa, mutta kaikki riippuu tähtien asennosta.:D

Vierailija

Minä en nyt viitsi tehdä uutta keskustelua joten kysyn tässä seuraavaa:

Kuinka usein ostelette näitä julkaisuja esim. viikossa tai kuukaudessa?

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkafaniuteni ei kyllä ainakaan ostotottumuksissani näy. Viimeisin ostokseni taitaa olla vuoden -07 kesällä ostamani Kupla vai Tuutti -kirja, ja sekin alennuksesta kahdella eurolla. (Yksi parhaista ale-löydöistäni, olin Stockalla kesätöissä ja sopivasti sinä päivänä juuri Akateemisen puolella hinnoittelemassa kirjoja, kun eteen tuli viimeinen kappale edellä mainittua kirjaa, ja tämä sitten käskettiin pistää noin halvalla myyntiin. Kipaisin sitten kesken homman hakemassa rahat, ostin sen ja palasin työn ääreen.) En yleensä ostele Ankka-julkaisuja, en muutenkaan käy divareissa tai kirppareilla. Ne mitä omistan on yleensä isäni ostanut, ja pääosinhan olen vannoutunut lehden tilaaja. Siellä ne kunnon sarjat ovat.

Vierailija

Vaihtelee, yleensä ostan kerralla kaikki julkaisut mitä on, joskus vain uuden taskarin, jos käyn kaupassa.

Mutta divareissa/kirpparilla yms.ostan sen mitä nään kiinnostavaks.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat