Ostatteko itse taskukirjanne? vai...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis haluaisin tietää kuinka moni ostaa lähes aina itse omat taskarinsa vai saatteko lahjaksi usein vai oletteko ehkä voittanut Aku Ankan viikkokisoissa taskukirjan?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mummuni ja vaarini ostavat minulle ne eikä tarvitse maksaa ollenkaan. Eilen sain muuten kaksi taskaria mummultani ja vaariltani ja äiti osti minulle minitaskarin. Ne kaksi olivat samassa veneessä ja tähtihetki.

Vierailija

Aika hyvä. Ite saan välillä lahjaksi mut yleensä ostan iha omilla säästöillä. Olen myös voittanut Viikon kupla kisassa Tähtihetki taskarin.

Vierailija

Siis ainahan mä yritän voittaa taskarin viikon kupla kisasta, mutta jos ei onni potki niin ostan sen itse kaupasta. Ei mulle kukaan muu jaksa ostaa.

Vierailija

Aku.Ankka.313 kirjoitti:Ketäs niitä sitte ostaa jos en mää ite, mut en mää nii pali taskareita osta mut mää ostan Aku Ankan kovakantisia.Mulla on lompakossa rahaa yli 500€ ja pankissa yli 2 000€ :D

vaik on rahaa, niin ei sil tartte leijuu...

ite ostan... ei vanhemmat kumminkaan suostu (harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta) :D

Vierailija

Äiti ja isä maksaa taskarit ja mini- taskarit, koska mä en saa viikkorahaa, joka tosin on kannattavampaa mun vanhemmille, sillä se on niille halvempaa, koska mä en osta karkkia tai mitään muuta kuin akkaria. Ja silloin kun ostan jotain isoa, mun veli ja isä maksaa kumpikin kolmasosan hinnasta, ja mä sen mitä mun pitää.

Vierailija

Itse joudun ostamaan vaikka rahat niukilla onki. Muun muassa sain uusimman minarin kun tyhjäsin klapikärryn ja pinosin piit puukatokseen, eli pitää raataa taskarin eteen paljon:)

Vierailija

No kyllä iskä sen pulittaa aina.Kovakantisissa on ihan eri asia.Siinä minun pitää maksaa ja aina menee rahaa hirveesti.Kuten olen jo miljoona kertaa sanonut tämän että onneksi saan yhdestä kaupasta jopa 9egee alennusta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat