Onko sinulla kännykkää?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mulal ei vielä mutta saan varmaan synttärilahjaksi sellasen.

Yks mun kaveri tai pitäisikö sanoa "voimanpesä" on rikkonu koulus ainakin 5 nokian puhelinta (Viimeks pariviikko sitte lyötiin sitä pesismailalla ja siihen hajos)

Sivut

Kommentit (118)

Vierailija

Jouduin odottamaan kauan ennen kuin sain oman puhelimeni. Se on siis nokian 6085 (muistaakseni)ja sain sen noin puolitoista vuotta sitten, eli 13-vuotiaana.

Vierailija

Onhan toki,mutta en käytä sitä kovin paljon.Siinä ei ole mitään kameraa.Mutta yksi erikoinen puoli sillä on:Kaikki tekevät vääriä tekstareita ja soittoja.Sen väri on sininen.Taitaa olla Nokian.

Vierailija

H A H ! Luuletko, että minulla ei sitä kapinetta vielä ole? Jos luulet, niin olet väärässä. Minulla on nimittäin peräti kuusi kännykkää ja neljässä kamera. Tiedän, kysytte seuraavaksi, että onko kaikissa sim-kortti(tiedän, koska olen leveillyt ennenkin).Vain yhdessä on sim-kortti, mutta vaihtelen aina, kännykkää, jossa se on. En itsekkään tiedä, miksi minulla on niitä niin monta. yhden ostin pikkuveljeltäni 5€. 2 on vanhaa nokiaa(juuri ne kaksi kameratonta), jotka ostin kaveriltani 10€ yhteis hintaan. Yhden nokian punaisen läppärin vaihdoin diaboloon jonka arvo oli 16€(siis bolon).Yhden taas ostin kaveriltani 10€ kaveriltani(kenttä tosin ei toimi aina, mutta melekein aina). Huomasitte varmaan, että ostan aina sen, mikä irtoaa halvalla! Siksi minulla on niin monta kännykkää. Sama juttu pyörien kanssa...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat