Eragon (vain faneille)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olet perillinen-triologiasta?

Itse pidän Eragonia huippu kirjana(tietenkin Harry Potterin jälkeen).

Odotan innolla, että kolmas kirja ilmestyy suomeksi.

Kommentit (11)

Vierailija

Ankkenstein kirjoitti:Huippusarja! Omistan molemmat ilmestyneet osat, ja odotan innolla seuraavaa.

Samat sanat!

Vierailija

Olen lukenut ja pidin todella paljon. Kakkososa oli munkin mielestä vähän parempi, koska siinä oli enemmän toimintaa. Mutta kun katsoin Eragon elokuvan...JÄRKYTYS!!! hirveän pieneen on siinä tarinan juoni tiivistetty...

Vierailija

Mahtavia fantasiakirjoja (Pottereiden jälkeen)! Olen lukenut ykkösen (Eragonin) ja kakkosen (Esikoisen). (Useampaan kertaan...) Kummatkin olivat hulpeita, mutta kakkonen oli hitusen parempi. Tässä sitä nyt odotellaan vain kolmosta suomeksi ja niitä on huhun mukaan tulossa myös neljäs osa... : D Ja luonollisesti omistan fanina kummatkin osat.

Vierailija

Nuno kirjoitti:Haluaisin ostaa jostakin divarista Eragon kirjan tai lainata kirjastosta.<br />

Kuka on kirjoittanut Eragon kirjat?

Eragon kirjat on kirjoittanut Cristopher Paolin.

Vierailija

Hanhihannu kirjoitti:Mahtavia fantasiakirjoja (Pottereiden jälkeen)! Olen lukenut ykkösen (Eragonin) ja kakkosen (Esikoisen). (Useampaan kertaan...) Kummatkin olivat hulpeita, mutta kakkonen oli hitusen parempi. Tässä sitä nyt odotellaan vain kolmosta suomeksi ja niitä on huhun mukaan tulossa myös neljäs osa... : D Ja luonollisesti omistan fanina kummatkin osat.

Samaa mieltä mahtavia kirjoja ja katoin vähän ni kyl kai se neljäs osa siihen sarjaan tulee JIPPII!!! omistan itsekin kummatkin osat sehän on jo ilmestynyt se kolmos osa englanniksi suomeksi se tulee luultavasti 2009 huhtikuussa tai ainakin vuonna 2009.

Vierailija

Empä tiedä oliko tätä järkeä nostattaa kunviimeisellä sivulla oli mutta nyt kun se Brisingr on ilmestynyt niin pitää kitua odottamassa kolmatta!

Brisingr! Stenr-rïsa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat