Kuinka nopeasti juokset 200 metriä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aivan varmasti joku muukin kuin minä täällä juoksee sen alle 30 sekunnissa, sillä itse juoksen sen 28 sekunnissa.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Riippuu vähän iästäkin. Viimeksi ottamani aika oli 32,4 sekuntia ja sekin on vuosi sitten otettu aika. Kyllä varmaan nyt menisi 5 sec nopeammin. Toivon mukaan. Leevi, minkähän ikäinen olet? Minä olen 12 vuotta kohta 13.

Vierailija

Olet kova urheilija, Cooper-testissäkin taisit juosta hyvän ajan. Itse en ole mitään juoksijatyyppiä. En oikein tiedä, kuinka nopeasti juoksen 200 metriä.

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Olet kova urheilija, Cooper-testissäkin taisit juosta hyvän ajan. Itse en ole mitään juoksijatyyppiä. En oikein tiedä, kuinka nopeasti juoksen 200 metriä.

Olenkin suoraan urheilu suvusta sillä olen sukua eräälle todella hyvälle juoksialle (en nyt satu muistamaan hänen nimeään) ja olen viipurin urheilijoissa.

Vierailija

Jonsku Ankka kirjoitti:Riippuu vähän iästäkin. Viimeksi ottamani aika oli 32,4 sekuntia ja sekin on vuosi sitten otettu aika. Kyllä varmaan nyt menisi 5 sec nopeammin. Toivon mukaan. Leevi, minkähän ikäinen olet? Minä olen 12 vuotta kohta 13.

Hmm... en itsekkään tiedä sillä isäni ei juossut samaa aikaa kun hän oli 16 vuotias, olen 12 ja ensi vuonna täytän 13.

Vierailija

jaa että kaksi sataa metriä... eli mun kaverille asti sinne meni tien yli ruuhka aikaan kaksi minuuttia mutta pihan päästä päähän on myös kaksisataa metriä ja siinä menisellainen 22 sekkaa ja 43 millisekkaa. oon 10 enkä harrasta juoksua tosin jones duck tiettää millon mä harrastan (kattokaa mun profiili) oikeastaan mä kyllä loppujen lopuksi harrastan aika paljon juoksua esim.kahden viheliäisen ankan karkaamisen aikana ja kissakin hyppelee ikkunasta ulos toisinaan papukaija sen sijaan pysyy kiltisti häkissään.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat