kuka opetteli lukemaan aku ankan avulla???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

itse en mutta se on kyllä auttanut...

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Iines 99 kirjoitti:Opin lukemaan Carl Barksin sarjakuvan avulla se oli "ehostusmestari"

Tuli aika paljon kirjoitus virheitä.

Vierailija

No joo siis ennen koulun alkua lueskelin jotain Akkaria ja sitten ykskaks osasin lukea. Tosin kyllähän siihen vaikuttaa moni muukin asia.

Vierailija

Olin juuri lukemassa Aku Ankan lehteä vuonna 2003 (synnyin 1996) ja yhtäkkiä sainkin selvää siitä kun Aku sanoi jotain Tupulle tai Lupulle, no joka tapauksessa jommalle kummalle. Ja vielä hauskempaa oli se kun luin sitä päivällä, niin äiti ja isä jotka olivat tulossa huoneeseeni niin kuulivatkin kun höpötän yksikseni ja he kysyivät:"Mitä sinä leikit?" ja minä vastaan:"En mä leiki vaan luen." arvatkaa vain tuliko se yllättäen. Hauskinta silti oli kun opin lukemaan "olipa teksti miten päin tahansa"-tyylillä.

Vierailija

Tämä liittyy Akuun, joten pulinat on väärä paikka. No ei se mitään. Minä opettelin lukemaan Akun avulla. teema taskari nro 4 munaaja...

Vierailija

"""Mr C00L""" kirjoitti:Tämä liittyy Akuun, joten pulinat on väärä paikka. No ei se mitään. Minä opettelin lukemaan Akun avulla. teema taskari nro 4 munaaja...

Miten niin väärä paikka? Pulinoissahan saa puhua kaikista aiheista joten tämä on aivan oikea paikka. Minun lukemistani ei aku ankka kyllä ole auttanut.

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:No, siis suurimmaksi osaksi opin lukemaan koulun avulla, mutta on Akkarit auttanut.. :D

Anteeksi tuplapostaus...

Minä opin lukemaan jo ennen koulua. Piti vielä sanoa, että munaajan lisäksi tärkeä taskari oli taskukirja nro 259. Siinä oli taikaviitta kannessa.:^)

Vierailija

Mr. A.A kirjoitti:Olin juuri lukemassa Aku Ankan lehteä vuonna 2003 (synnyin 1996) ja yhtäkkiä sainkin selvää siitä kun Aku sanoi jotain Tupulle tai Lupulle, no joka tapauksessa jommalle kummalle. Ja vielä hauskempaa oli se kun luin sitä päivällä, niin äiti ja isä jotka olivat tulossa huoneeseeni niin kuulivatkin kun höpötän yksikseni ja he kysyivät:"Mitä sinä leikit?" ja minä vastaan:"En mä leiki vaan luen." arvatkaa vain tuliko se yllättäen. Hauskinta silti oli kun opin lukemaan "olipa teksti miten päin tahansa"-tyylillä.

Anteeksi siis vuonna 2001 eli 5 vuotiaana.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat