Kaikki raketti-narkomaanit tänne!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ketkä kaikki ostaa raketteja mää ainaki ostan, laittakaa rakettilistanne tänne jos jaksatte.Tässä mun :

Rakettikeiu :

Cold Collection Massive Mine 1 kpl yht.8.00€

Thunder King Cold Collection 1 pkt yht.2kpl yht.5.00€

Stalinin Urut 200 yht.1kpl yht.5.00€

Stalinin Urut 20 2 pkt yht.6kpl yht.2.00€

Magnum Kiinari 1 pkt yht.300kpl yht.2.00€

Black Cat -Kissanpierut 2 pkt yht.288kpl yht.6.00€

Exocet 1 pkt yht.6kpl yht.2.50€

Leijonan laukaus 1.0 5 pkt yht.20kpl yht.5.00€

Satatähtinen yht.4kpl yht.2.00€

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Kun vuosi 2009 vaihtui, olin Lanzarotella, joten en päässyt paukuttelemaan raketteja. Voin sanoa, että ei Espanjan Josélla ollut aluksi kuin joitan pieniä rakettaja, mutta sitten kello 24:00 alkoi aikamoinen pauke. Äänet olivat kovia ja raketit hienoja.

Vierailija

Frodo95 kirjoitti:Kun vuosi 2009 vaihtui, olin Lanzarotella, joten en päässyt paukuttelemaan raketteja. Voin sanoa, että ei Espanjan Josélla ollut aluksi kuin joitan pieniä rakettaja, mutta sitten kello 24:00 alkoi aikamoinen pauke. Äänet olivat kovia ja raketit hienoja.

Thaimaassakin ammuskeltiin paljon raketteja, koska siellä vaihtuu pian vuosi. Melko samanlaisia kuvioita niistäkin raketeista tuli, kuten täällä.

Noh, uutena vuotena paukuttelin muistaakseni aamu yhteen asti. Jäi iso paukku kasaamatta, mutta laitoin 3 Leijonanlaukausta (Niitä isompia) meidän kompostiin. Iso pamahdus tuli ja multaa sekä kaikenlaista vain lenteli kaikkialle. ;)

Vierailija

Mekin ostetaan noin viikko ennen uuttavuotta. Kyllähän sinne sellanen 150e laitetaan palamaan onhan se sen arvoista.

Vierailija

uutena vuotena emme ostaneet paljon raketteja no kun oli loppu huipennuksen aika iskä pani ammuksen väärin ja ammukset sinkoilivat kaikkialle piilouduimme pulkan taakse yksi taisi mennä naapurin seinään toinen ikkunasta sisään samalla myös postilaatikko taisi kärähtää hurjaa touhua sanon minä.

Vierailija

minä olin ampumassa thunder kingiä uutenavuotena nii olin siitä noin 5 metrin päässä nii se ampu sen apukun MAAHAN!nii tuli sit kiire juosta jäistä tietä pitki pois sen läheisyydestä!räjähti aika äkkii se paukku!:)

Vierailija

Myönnän olen raketti.narkomaani. Vielä en ala ajattelemaan mitä aion ostaa, mutta suunnilleen tiedän mitä. Ajattelin tehdä itse jonkun "pommin" eli ostan jonkun tavallisen rakettipaukkauksen (Esim: Exoxet) Ja avaan sen kuoren ja tyhjennän ruudit kiinareista ja muista vekkuileista pamahteista. Saa nähdä mitä tule... ;)

Vierailija

MaD kirjoitti:Myönnän olen raketti.narkomaani. Vielä en ala ajattelemaan mitä aion ostaa, mutta suunnilleen tiedän mitä. Ajattelin tehdä itse jonkun "pommin" eli ostan jonkun tavallisen rakettipaukkauksen (Esim: Exoxet) Ja avaan sen kuoren ja tyhjennän ruudit kiinareista ja muista vekkuileista pamahteista. Saa nähdä mitä tule... ;)

Mää otin 10 thunder kingistä ja 4 munakranusta ruudit pois ja pistin naapurin postilaatikkoo ja sit heitin sinne tynnyrii palavan munakranun nii sit ko ne ruudit räjähti nii sit koko postilaatikko oli ihan musta, ja lopuks räjäytin koko laatikon ko pistin sinne kunkkutykin.

Vierailija

Tulimestarit:

Ohjuspatteri 1kpl yht.2.50€

Roomalainen 2 pkt yht.20kpl yht.1.00€

Kranu 2 pkt yht.144kpl yht.2.00€

Texas 1 pkt yht.12kpl yht.2.50€

Iso Kiinari 1 pkt yht.100kpl yht.2.50€

Pommikone 1 pkt yht.6 kpl yht.1.50€

Vierailija

Rakettitukku:

Jättitykki 1 pkt yht.2kpl yht.5.00€

Kunkkutykki 1 pkt yht.2kpl yht.6.00€

Norsun laukaus 2 pkt yht.8kpl yht.3.00€

Vierailija

Me ei osteta raketteja, koska ne saastuttavat, ja se on hyvä ettei osteta. Minä, ja meidän perhe ollaan muutenkin niin luonnonsuojelijoita. Ehkä joskus ollaan ostettu, mutta nyt en enää edes halua, katson niitä mielummin vaikka ilmaiseksi torilla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat