KATSEET TÄNNE!:)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko teillä paljon sisaruksia? Tuntuuko teistä joskus että koko maailma on teitä vastaan?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Ilo-97 kirjoitti:Jees, kuusivuotias pikkuveli, joka on samalla maailman ärsyttävin, sekä ihanin pikkuveli. Ja on niin ihanaa, kun voi sanoa sille, - kuules nyt, mä oon sua vanhempi. Ei ole isoja sisaruksia.

Voisinpa siskoilleni tai veljelleni samoin valehtelematta mut ei onnistu ku oon perheen nuorin!!! Ensimmäinen sisko on murros ikäinen meikkifriikki, toinen on välillä ärsyttävä mutta useammin mukava ja veli on (onneksi) niin vanha ettei sitä turhan usein nää.

Vierailija

hmm... olen esikoinen ETTÄ myös kuopus: D eli eipä ole siskoja tai veljiä kiusaamassa koko ajan: ) mutta välillä on tylsää olla ainut lapsi tässä perheessä...

Vierailija

Isosisko löytyy tästä sukupuusta.

Tosin välillä koko homma kääntyy ympäri; minusta tulee se vanhempi ja kypsempi, kun sisko vetää vähän överiksi, hilluu asunnossamme siksakaten ja hihkuu kuin gaselli. (Hän asuu jo yksin, mikä saa minut tuntemaan sääliä hänen kämppiksiään kohtaan 8})

Yksitoista vuotta nuorempi pikkupeikosisko marmattaa vanhemmalle, että Mira istu alas. Lennät kohta ympäri. Murmarmati. Haa : D

Sitten on kaksi puolisisarusta, pikkuveli ja -sisko. Molemmat asuvat sen verran kaukana, isäni luona, etten näe heitä usein.

Ja mitä tuohon toiseen kysymykseen tulee, mielialani vaihtelee tällä hetkellä puolelta toiselle kuin tuuliviiri. Viimeksi tuossa puoli tuntia sitten huusin kurkku suorana äidilleni, että en kuule varmana imuroi koko kämppää.

Arvatkaa vain, miten loppujen lopuksi kävi. Höh.

Ne on ne hormoonit, sanoi mummo ja lensi kiikkustuolissaan nurin.

Vierailija

No semmonen ärsyttävä pikkusisko on mua kiusaamassa:@ (Tälläkin hetkellä...-.-') Ja siis minulla on vain pikkusisko ei muuta...( Paitti jos koira ja soittimet lasketaan nii Murre ois isobroidi ja bassot ja kitarat pikkukavereit)......;)

Vierailija

Onhan minulla sisaruksia; kolme isoveljee, yki muuttanut pois ja yksi on ehkä yhden yön viikossa kotona.... Meilläoli ennen koira, se oli kuin perheenjäsen, ja pidän sitä vieläkinvähän niinku mun pikkusiskona.

Vierailija

Minulla on yksi isosisko, ja kyllä meillä ihan hyvin menee... Paitsi että minä taidan olla välillä se ärsyttävä sisko, mutta ei isosiskollakaan ole sitä valokehää päänsä päällä. Olen sen verran hilpeä ja positiivinen (paitsi siskon kanssa), että minusta ei tunnu laisinkaan siltä, että koko maailma olisi minua vastaan. Jos sattuu jotain epä-kivaa tai joku tekee jotain epä-kivaa, niin eihän se sitä tarkoita, että olisi koko maailma vastaan! Jos sellainen tunne tulee, niin kannattaa miettiä, onko asia muka ihan oikeasti niin. Eihän nyt koko maailma voi sinua tuntea saati sitten tietää, että olet edes olemassa! Ja mietippä vähän. Olisiko Tarja Halosella tai vaikka minulla jotain sinua vastaan, kun emme edes tunne sinua? Joten älkää surko... Kyllä teistä välitetään.

Vierailija

ottaahan toi maailma välillä aika rankasti kupoliin. ei jaksais välillä tehä mitään, vaik on pakko. onneks pian tulee joulu, ja joululoma. mulla on 8v. pikkuveli joka on ärsyttävä, ja onhan se välillä ihan kivakin... nytki mun pitäis lukee ylt:n kokeeseen, mut oo vaan koneella

Vierailija

Minä olen perheeni kuopus, isompia sisaruksia perheestäni siis löytyy. Kyllä meillä menee niiden kanssa kivasti, mutta onhan he joskus ärsyttäviä. (Ja onhan se lunollistakin)

Ei koskaan ole koko maailma ollut minua vastaan, mutta kyllä joskus ärsyttää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat