Aku Ankan Taskukirja - 346 Lantti Vaihdossa

Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Anteeksi kauheasti, mutta huomasin että laitoin vahingossa "Aku Ankan Taskukirja - 346 Lantti Vaihdossa", mutta otsikon pitäisi olla "Aku Ankan Taskukirja - 346 Lantti Lainassa"!

Anteeksi paljon.

Kommentit (15)

Vierailija

En ole ostanut mutta taidanpa ostaa jossain vaiheessa tätä kuuta. En edes tiennyt että tämä on jo ilmestynyt.:)

Vierailija

No,kyllähän tuo hyvä oli.Mukavia tarinoita,mukavia piirtäjiä...mitä enää sanoisinkaan?Arvosana olisi jotain 7-8 välillä,eli 7,5.Ja käsikirjoittajia.

Vierailija

En ole vielä ostanut, mutta eilen kauppakäynnillä selasin kirjan läpi ja se näytti sisällöltään tosi hyvältä, ainakin siinä on huippupiirtäjien tarinoita paljon. Aion sen kyllä ostaa myöhemmin, mutta pitäisi jostain saada ostettua myös edellinen taskari Tähtihetki.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Joka olet kyseisen taskukirjan (taskukirjan 346) hankkinut?

Itse kävin koulun varta vasten kaupassa.

Tykkäsitkö kyseisestä taskukirjasta?

Itse tykkäsin todella paljon, ja Flemming Andersenin (Mahtava ankkapiirtäjä) johtosarja "Rakas Kallis Lantti", oli kerrassaan mainio. Erityisesti tykkäsin Hirviöstä, joka oli "Ihastunut" Roope-Sedän ensilanttiin. Myös Konnat vankilapuku päällään olivat aika hyvä aikaansaannos. :)

Myös Taikaviitta-tarina Televisio-Tähti Vasten tahtoaan, oli mielestäni hyvä. Tykkäsin paljon myös Fecchin & Bancelssin, piirtämistä tarinoista. Lyhyesti sanottuna "Koko Taskukirjan sisältö mukaanlukien kansi oli mahtavaa". Kiitos toimitukselle.

JK. Jos et ole vielä hankkinut tuota taskukirjaa, niin minä suosittelen sitä. Hinta on 4.50, mutta sen vannon, että kun tuon taskarin luet, niin itsellesikin tulee hyvä mieli!

Vierailija

Joo eipä mitään kaikkea sitä sattuukin ;) mutta asiaan.. ostin sen tänään valtsusta (valintatalo) illalla meinasin lukasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat