Paras itse tekemäsi keskustelu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, eli sanotte siis, mistä keskustelusta olette pitäneet erityisen paljon, miksi olette pitäneet siitä yms. Sen pitää siis olla sinun itse tekämäsi keskustelu, ei kaikkien paras keskustelu. Niistähän muuten olikin jo aiheita. Mutta tällaista ei (toivottavasti) ole ollut.

Omaa parasta keskustelua en tiedä, mutta "Turnaus" ja "Teemataskari gladiators cup" ovat olleet hyviä. Vaikka tosin, en minä enää jaksaisi pitää.: ) Nyt siis vain kerrotte, muiden keskusteluja saa kommentoida/arvioda, ja saa sanoa monta, jos vaikka muistaa myöhemmin jonkun hyvän.(Tai miksei vaikka heti.)

Sivut

Kommentit (33)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Parhaaksi voisin nyt sanoa keskusteluni "Viestimaraton: Kausi 2". Se on ollut vasta pari päivää auki ja pian 150 viestiä kasassa. Viestien pituuskin on yllättänyt ja siellä taitaa olla toistaiseksi Aku Ankan sivujen historian pisin viesti. Ei paha, ei paha. Viestit vielä varmasti pitenevät siellä tämän viikon aikana, eli ennätys on kohenemassa varmasti.

Vierailija

Enpä oikein tiedä olen tehnyt noin 30-40 keskustelua joista ainakin 25 ovat olleet hieman trollimaisia, mutta eivät kuitenkaan niin että olisin saanut jäähyä... Pidin itse eniten keskustelustani "bulldoggi syrjintää" joka oli pari kuukautta sitten hahmot-palstalla. se saatoi olla paras ja suosituin keskusteluista jota minä olen tehnyt, vaikka siinäkään ei ollut päätä eikä häntää. Olen itse tehnyt myös ärsyttämis-keskusteluita, jotka ovat olleet (yllätys, yllätys) suositumpia kuin asialliset keskustelut.:) Olen kyllä jo lopettanut niiden tekemisen.

Vierailija

Suosituin mun tekemä keskustelu ol se Mikä on parhain Aku löytönne kirpputoreilta sinne ol tullu jotaa 30 viestii.

Vierailija

Juu tuo "bulldoggi syrjintää" oli hyvä keskustelu. Kaikki bulldoggien puolesta! Ehkä yksi suosituimmista keskusteluistani oli "Kenen Ankkalinnalaisen autolla huristelisit mieluiten?". SInne vastasi noin 150 käyttäjää. Onhan niitä muitakin, mutta tuo on jäänyt mieleeni, koska se oli ensimmäinen tekemäni keskustelu.

Vierailija

Kiitos vastauksista, sanonpa tässä vielä pari hyvää...(Tai ainakin "hyvää"

Neljä mestaria-testiin ei tullut paljoa vastauksia, mutta kaikki jotka sinne kirjoittivat, kehuivat sitä kovasti. Ainiin, olin aivan unohtanut keskustelut "Ilta-Pulun viikon artikkeli" ja "Tarinakilpailu"-keskustelut. Voisin penkoa ne tästä esille...Muisti pelaa!(Huonosti);D

Vierailija

Vaikea sanoa, very difficult arvioida. Enpä tiedä, ehkä AnkallisGallerian ongelmat. No ei sekään kyllä paras ollut, mutta ei tule nyt mitään mieleen.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Edellisen vastaukseni jälkeen olen tehnyt yhden sellaisen topicin, joka on minun tekemistä topiceista ylitse muiden. Nimittäin paras tekemäni topic on tällä hetkellä Historia-topic. Viestejä siihen on tullut reilusti yli 200 jo.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Varmaankin keskustelu, jossa kysyin milloin saa ensimmäisen keskustelumitalin. Ainakin vastauksia tuli paljon (myös kritiikkiä).

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Riippuu ehkä millä sitä paremmuutta mitataan. Mutta kun sitä yleensä mitataan vain viestien määrällä niin voin sanoa, että paras tekemäni keskustelu on jonkuun viikon Aku Ankka -numerosta.

Yleensä vastauksia kertyy kuitenkin vain 12-16, mutta nekin ovat olleet verratten hyviä viestejä. Toinen mittaustapa on se, minkälaatuisia viestit ovat keskustelussa. (ei siis niiden määrä)

Eli vastaan, että kaikki lähes viikottaiset Aku Ankka -numerosta tekemät keskusteluni.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat