Enää ei pysty vaihtamaan nimi-merkkiä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Pystyttekö te? Itse kun yritän, niin siihen ei tule paikkaan johon voisi uuden nimen sitten sysäistä...:^)

Kommentit (15)

Vierailija

Taikisfani kirjoitti:Anteeksi skeptik, (saanko kutsua sinua skeptikiksi, vai pitääkö sinua kutsua uuden nimesi mukaan?)mutta huomasin tuon jo viikko sitten, ja tein siitä aiheen pulinat osioon, mutta ehkä se täällä on parempi. Olisi ollut kiva vaihtaa nickiään välillä vaikkapa "evroniksi".

Jaa anteeksi en ole nähkääs käynyt täällä paljoa, joten en tiennyt, että tällaisia keskusteluja on jo. Saat kutsua minua miten haluat.:^)

Vierailija

Ei varmaankaan. Monet ovat kysyneet sitä, että miten pystyy vaihtamaan. Ylläpito ei itse edes ensin tiennyt ja kysyi ohjeita kysyjiltä. He sanoivat ja vika on näköjään korjattu. (Mikä vika nyt lie..).

Vierailija

Kyllähän sitä profiilisa pystyisi vaihtamaan, tiedän kyllä ainoastaan sen, en tiedä miten sen pystyy vaihtamaan. Valitan.

En kyllä haluakaan vaihtaa, omani kelpaa minulle.

Vierailija

Ihan ekana oli niin, ettei voinut vaihtaa nimmariaan, sitten sen pystyikin ja hirvee villitys kävi, en ihmettele hyvä vaan jos ei enää voi vaihtaa.

Vierailija

Itsekin kävin vilkaisemassa pari päivää sitten tuota, niin tottahan se taitaa olla. Ehkä ylläpidolla oli hankaluuksia niiden kanssa, jotka nickinsä olivat vaihtaneet. Siis en tarkoittanut, että olisin ollut aikeissa vaihtaa nimimerkkini, kun kävin vähäisen kurkkimassa.

Sitten pieneksi hetkeksi näihin äidinkielen perusasioihin. En nyt ole mikään nipottaja, mutta nimimerkki kirjoitetaan yhteen, siis ilman tuota viivaa.

Yllapidolla on tullut varmaan vähäsen sählinkiä tuon nimimerkkijutun kanssa, kuten joku tässä jo taisi sanoakin. Itse en olisi nimimerkkiäni koskaan vaihtanut, enkä tule vaihtamaankaan.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Anteeksi skeptik, (saanko kutsua sinua skeptikiksi, vai pitääkö sinua kutsua uuden nimesi mukaan?)mutta huomasin tuon jo viikko sitten, ja tein siitä aiheen pulinat osioon, mutta ehkä se täällä on parempi. Olisi ollut kiva vaihtaa nickiään välillä vaikkapa "evroniksi".

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

adz kirjoitti:Ihan ekana oli niin, ettei voinut vaihtaa nimmariaan, sitten sen pystyikin ja hirvee villitys kävi, en ihmettele hyvä vaan jos ei enää voi vaihtaa.

Minunkin mielestäni on hyvä, ettei nimimerkkiä voi enää vaihtaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat