profiilikuvat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

onko vaikeaa valita uusi taustakuva vai valitsetteko heti sen?minulla kestää aika kauan sen valitseminen kun mietityttää minkä ottaisin? mistä saa muutes vaihdettua nimimerkki?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Tää taitaa olla hyvä mulle vai mitä?

Jos sä voisit tulla vielä kerran takaisin niin mä lupaan että kaikki oisi paremmin eikä sun tarvii olla peloissa sielä koska ilman sua mulla ei oo syytä elää<333333333333333333333333333333333333333333333333

Vierailija

Kyllä minun käsitykseni mukaan nimimerkin saa vaihdettua, jotkuthan ovat sen vaihtaneet, en vaan tiedä mistä...

Vaihdoin juuri oman profiilikuvani, koska kyllästyin iinekseen. Ajattelin mennä katsomaan juuri, olisiko siellä jotain kivaa jota en ole huomannut.

Vierailija

simohöö kirjoitti:onko vaikeaa valita uusi taustakuva vai valitsetteko heti sen?minulla kestää aika kauan sen valitseminen kun mietityttää minkä ottaisin? mistä saa muutes vaihdettua nimimerkki?

Ööh, tarkoitatko tuolla "taustakuvalla" profiilikuvaa? Minä ainakin löysin mieluisen avan heti kun sen näin; Kultu on viekas ja itsepäinen, aivan kuten minäkin. Ja tuota nimimerkkiähän ei voi tietääkseni enään vaihtaa, mutta omaani en missään tapauksessa vaihtaisikaan. Minä ainakin harkitsin tätä nickiä pitkään, onneksi minulle sopivin löytyikin sitten.

Vierailija

Nyt minulla on Roope, ja mielestäni se on ihan hyvä kuva. Mutta alan tylsistyä tähän kuvaan, joten menen vaihtamaan sen.

Vierailija

No niin, löytyihän sieltä hyvä kuva. Otin tämän siksi, koska olen yleensä aika agressiivinen ja myös siksi, koska en ole nähnyt kenelläkään muulla tätä kuvaa.

Vierailija

Ennen minulla oli tuo ATP kuva. Nykyään käytän tuota uutta kuvaa jos joku ei minua tunnista! Vaihdoin tämän kuvan sen jälkeen kun tuli 1000 viestiä.

Vierailija

Profiilikuvan valitseminen ei ole lainkaan vaikeaa, jos ei ole tarvetta vaihtaa sitä, mutta jos minun nyt pitäisi vaihtaa profiilikuva, niin en kyllä tietäisi minkä ottaisin. Vaihdan nykyisen kuvani aikaisintaan sitten, kun uusia kuvia ilmaantuu.

Vierailija

Noh minä en halua luopua tästä kuvasta. Tästä kaikki tunnistavat minut eikä kovinkaan monellla ole samaa kuvaa. Saattaisin vaihtaa jos tulisi joku uusi Barksin Roope kuva.

Vierailija

Mac Ducky kirjoitti:Noh minä en halua luopua tästä kuvasta. Tästä kaikki tunnistavat minut eikä kovinkaan monellla ole samaa kuvaa. Saattaisin vaihtaa jos tulisi joku uusi Barksin Roope kuva.

MaDi milloin olet saanut toimimaan vanhan profiilisi? Kivaa kun se vihdoin toimii.... ^^

Ja on vaikeuksia valita uutta avaa. Nykyinen on todella hieno juuri minulle ja se on kaiken lisäksi harvinainen näky AA-sivuilla. Uutta en ole vielä vaihtamassa, ellei tule hienoa Kulta Into Piin kuvaa tai José Cariocan tai Panchito Pistoleksen kuvia.

Vierailija

Vaihdan ne aina nimelle sopivimmaksi kuvaksi kuten nythän minulla on Mr. A. A. ja Aku Ankkahan siinä kuvassa poseeraa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat