Don Rosa "havaittu" Suomen maaperällä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Helsingin Sanomissa oli ilmoitus (sivulla A13), että Don Rosa vierailee K-citymarketeissa tämän ja huomisen päivän aikana. Onko jolloin tarkempia havaintoja herran liikkeistä/aikataulusta K-citymarkettien ulkopuolella ts. jakaako hän nimmareita myös jossain muualla tms.?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Don Rosan televisio-haastattelu tuli tänään Mtv3:n huomenta Suomessa klo 8.20! Katsoin sen haastattelun.

Niin katoin mäkin, ehkä tulee koosteena myöhemmin.

Vierailija

mplaine kirjoitti:Pysykö linja tiukkana ja saiko nimmareita VAIN paikan päältä ostettuihin kirjoihin? Mietin vain, että pitääkö ostaa joku uusi kirja (kaksoiskappale) ihan turhaan, että sais nimmarin.<br />

<br />

Eli onnistuiko joku saamaan nimmaria jo ostettuun kirjaan tms.? Tietääkö joku, jakeleeko DR nimmareita myös jossain muualla ilman tuota "osta kirja meiltä, niin saat DR:n nimmarin" -ehtoa?

Tuota itekin mietein, viime kerralla kun Ankantekijät vierailivat suomalaisessa kirjakaupas cityssä, niin olin ostanu muualta halvemmalla sen kirjan, jonossa olin, niin myyjä kuuluttaa että pitää näyttää poistuessa kuitti! huuu..ei mulla kuitteja ollu mutta ei tarvinu kuitteja näyttääkään, en siis osaa vastata tohon, luulen että voit ottaa oman kirjan mukaan.

Vierailija

___Aku Ankka___ kirjoitti:Mä olin tänää ja siellä oli pelkästään joku 20 ihmistä. Olin tuntii aikasemmin ja olin eka. Sitte meni ehkä 15-20 min ennenku joku seuraava tuli. Sain nimmarin ja kuvan Sammon Salaisuus kirjaan.

Niin niin, mutta nyt on san kiiriny ja varmaan jonoa riittää, perjantai on muutenkin sellanen tungospäivä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:

Otto Ankka-94 kirjoitti:Don Rosan televisio-haastattelu tuli tänään Mtv3:n huomenta Suomessa klo 8.20! Katsoin sen haastattelun.

Niin katoin mäkin, ehkä tulee koosteena myöhemmin.

Ei ainakaan kolmonen tv:stä näytä koostetta siitä.

Vierailija

Vihto kirjoitti:

mplaine kirjoitti:Helsingin Sanomissa oli ilmoitus (sivulla A13), että Don Rosa vierailee K-citymarketeissa tämän ja huomisen päivän aikana. Onko jolloin tarkempia havaintoja herran liikkeistä/aikataulusta K-citymarkettien ulkopuolella ts. jakaako hän nimmareita myös jossain muualla tms.?

<br />

Minkä päïvän lehdestä luit ton jutun?

Se on 9.10 eli tämän päivän lehdessä

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joo harmi minullakin kun asun niin kaukana Helsingistä, etttei ole sinne mitään mahiksia päästä aivan tuosta vain. Varsinkin kun ei ole vapaa-päiviä. Enkä tiennyt edes MTV3-kanavan Huomenta Suomi -ohjelman haastattelusta! :s

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

OMG!! Pakko päästä huomenna Jumboon hakee nimmari, tätä tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä. Kiitti sulle ihan sikana, koska en olis muuten huomannut tota ilmoitusta lehdessä.

Vierailija

Ou mai gaaad! Näin aamulla sen ilmotuksen, luulin että mainostettiin Don Rosan kirjoja..nyt kiitos sulle! katoin uudelleen, pienellä lukee juu-u aion varmaan mennä Jumboon. Kuvittelen että Rosa jakaa mimmareitaan vain sittareissa ja sieltä ostettuihin Rosan kirjoihin. Myös Rosa on Ompussa ja Sellossa. Kelloajat ei välttämättä pidä..ja ruuhkaa on varmaan muutenkin. Mulla on yks Rosan nimmari, mutta kyllä kelpais tuoreempi mestarilta! :D

Vierailija

Luin sittarin nettisivuilta, että Don Rosa tulee Turunkin sittariin, eikä mulla ole ku pari kilometriä sinne, joten aion tietenkin mennä ottamaan nimmarit muutamaan Rosa-kirjaan mitä mulla on.

Vierailija

Uskomatonta! Don Rosa on tällä hetkellä vain 5 kilometrin päässä kodistani! (eli asun Espoossa) Hän on eräässä kaupakeskuksessa jakamassa nimmareita (juuri tällä hetkellä, lähtee pois viideltä), ja sen sellaista. Itse en ole vain tiennyt asiasta (olisin mennyt paikan päälle, jos olisin tiennyt).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat