onko teidän mielestä don rosa paras piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kerotte on don rosa hyvä piirtäjä

Kommentit (9)

Vierailija

Näitä aiheita on tuhansia, tuhansia ja vielä kerran tuhansia mutta vastaan kyllä koska olet uusi että Don Rosa on paras piirtäjä ja mainio onkin.

:) :)

Vierailija

Ei ole todellakaan paras piirtäjä. Daniel Branca oli ehkä parhaimmillaan paras piirtäjä joka Akua on piirtänyt. Barkskin oli todella hyvä (Don Rosa ei ikinä pystyisi maalaamaan sellaisia öljyvärimaalauksia kuin Barks). Rosa piirsi kyllä yksityiskohtaisesti, mutta se ei ole sama asia kuin hyvin.

Vierailija

Tapsa99 kirjoitti:Minusta Don Rosa on ehdottomasti paras piirtäjä! Hän osaa piirtää kaikkia hauskoja yksityiskohtia, ja muutenkin se on paras piirtämään Aku Ankkaa!

Yhdyn joka sanaan. Juuri yksityiskohtaisen ja hauskan tyylinsä ansiosta hän on paras.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minusta Don Rosa on ehdottomasti paras piirtäjä! Hän osaa piirtää kaikkia hauskoja yksityiskohtia, ja muutenkin se on paras piirtämään Aku Ankkaa!

Vierailija

Blam kirjoitti:Ei ole todellakaan paras piirtäjä. Daniel Branca oli ehkä parhaimmillaan paras piirtäjä joka Akua on piirtänyt. Barkskin oli todella hyvä (Don Rosa ei ikinä pystyisi maalaamaan sellaisia öljyvärimaalauksia kuin Barks). Rosa piirsi kyllä yksityiskohtaisesti, mutta se ei ole sama asia kuin hyvin.

Tuo oli sinun kommenttisi, kaikki eivät ole samaa mieltä.

Mutta Rosakin pystyisi ehkä(en ole varma), piirtämään öljymaalauksia.

Vierailija

Minulla ei ole mitään sitä vastaan jos joku tykkää eniten Rosan tyylistä. Se on täysin mielipidekysymys. Mutta jos puhutaan ihan piirrustus taidosta, niin totuus on että Branca ja Barks ovat parempia. Rosa joutuu turvautumaan apuvälineisiin yrittäessään piirtää ympyrää ja usein hän piirsi läpi Barksin piirroksia. Hänen piirrokset ovat myös kovin jäykkiä, kun taas Branca ja Barks ovat mestareita piirtämään liikettä.

Kysykää vaikka keneltä tahansa kuvaamataidon opettajalta. He kaikki olisivat samaa mieltä. Rosa itsekin myöntää ettei kuulu parhaimpiin Aku piirtäjiin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat