Don Rosa oli Huomenta Suomessa!

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Don Rosa oli Huomenta Suomessa!

Katsoiko kukaan Huomenta Suomi ohjelmaa Mtv3:lta? Mä sattumalta käänsin justiin kolmoselle, kun Rosa oli siellä. Oli yllätys. En nähnyt koko sen haastattelua.

Don Rosa kertoi, että on lopettanut piirtämisen, koska hänellä on huono näkö ja on ollut myös silmäleikkauksessa. Sen takia piirtäminen on hidastunut. Uusia tarinoita tuskin enää tulee.

Kommentit (10)

Vierailija

No,voi hitto! Monelta se oli? Katon joka aamu urheilu-uutiset sieltä ja tv2 teksti-tv:ltä, mutta en huomannut!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minä katsoin maikkarin nettisivuilta sen haastattelun (Kiitos Valkokaavulle muistutuksesta!) Ja Don Rosahan siellä ilmielävänä kökötti. Minä en ymmärtänyt hölkkäsenpöläystä siitä, mitä ne puhuivat.

Vierailija

Tiesin kyllä että Rosaa haastatellaan, mutten en nähnyt sitä, koska koulu alkoi kahdeksalta. Haastattelu taisi tulla sen jälkeen, kun minä olin lähtenyt kouluun.

Vierailija

Näin siitä vähän vaan. Olin ihan uninen, enkä tajunnut, että se on Don Rosa, vaikka olen nähnyt Rosan kuvan monta kertaa esim. wikipediasta ja Don Rosan fanisivustolta. Katsoin, että kukakohan sarjakuvapiirtäjä tuolla on. Sitten Rosa alkoi piirtämään ankkaa (en muista, varmaan Roopea tai Akua). Rosa piirti sen tosi nopeasti. Lopuksi juontaja sitten sanoi, että tässä on Don Rosa(tai jotakii sellasta:)), sitten vasta tajusin, että Don Rosahan se siinä, miten en tajunnut aikaisemmin.

Mutta minä en nähnyt sitä haastattelua, varmaan laitoin silloin koulukirjoja reppuun tai joitain.:(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat