Koulupaini

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka harrastaa sitä koulussa? Se on sellainen jossa pitää työntää vastustaja ulos ringistä. Minä harrastan. Olen mestari! Tänään pidettiin koulun-mestaruuskisat! Minä voitin ne! Eilen pidettiin Peitsarin osakilpailu ja voitin numeroin 5-3!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Ilo-97 kirjoitti:En tiedä onko se kivaa, ei meillä ole koulussa mitään tuollaista... No, ei se kyllä minua oikein kiinnostaisikaan... :)

Samat sanat.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

No, en tuossa muodossa.. me ollaan aina tukin päällä, eli tukkitaistelua.. ; ) Kivaa.. oon 143cm pitkien tyttöjen mestari ; ) Koulun toiseksi paras!!

Vierailija

Täysin turha keskustelu!2 täysin turha keskustelu sinulta Aleksi!Ja huusikohan opettajasi että "ihastuksesi on tuolla katsojien joukossa".Sekä vielä että piti tulla kerskumaan tänne että "Jes,mä oon ihan paras kun voitin koko koulun".Nyt Aleksi,LOPETA!

(Anteeksi että piti käyttää Capsia mutta ei ollut muutakaan)

Ps:Onnittelut nyt kuitenkin voitosta!

Vierailija

Sori että tuplapostaan, mutta opettaja oli kyllä todella puolueellinen!Ihan samanlainen kuin Jyri Rönn Sm-Liigan tuomareista!

Vierailija

En tiedä onko se kivaa, ei meillä ole koulussa mitään tuollaista... No, ei se kyllä minua oikein kiinnostaisikaan... :)

Vierailija

Njaa tulihan sitä ala-asteella futiskentällä painittua ja aina minä vein voitonkotiin juu omakehu haisee tottakai , mutta minkäs teet , kun olet niin iso..

Vierailija

Kiitos, Ilo! Tässä opettajan selostus: Voi että! Katsomossa yli 41 katsojaa! Nyt ottelu alkaa! Aleksi vs Juho. 1, 2, 3, PAINIKAA!!! Voi voi, Juho ei enää usko voittoon! Ja Aleksi sieppaa jalasta! 1-0 Aleksin hyväksi! Ei! Juho heittää Aleksin ulos ringistä! Nyt peli on 1-0. Painikaa! Aleksi tällä kertaa tekee välttämättömän tempun! Hän nostaa 41 kg yrmyn maasta ja potkaisee jalalle (kevyesti). 2-1 Aleksin hyväksi! Jatka samaan malliin Aleksi! Voitto häämöttää jo! Jee! Aleksi työntää Juhon suoraan ringistä ulos! 3-1 Aleksin hyväksi! Ei ihme! Allu heittää jälleen Juhon ringistä ulos! 4-1 paljastaa aika paljon, Aleksi. Älä petä kannattajiasi, joiden joukossa on ihastuksesi! Voi ei! Aleksi VOITTI MESTARUUDEN! Juhoa kurkusta kiinni ja heiluttaa muutaman kerran Juhoa! (Opettaja ei selosta enää). Kaikki pojat 4B:stä tulevat onnittelemaan sankaria!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ei olla tehty mitään sellast, mutta mun kaverin koulussa kylläkin ja siellä se on mestari.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Et sitten yhtään liioitellut Aleksi... Ja aika puolueellinen opettaja... Meillä ei tuollaista ole, ja vaikka olisikin, en tulisi tänne heti että: "Voitin kaikki, mä oon paras!" :^/ ...

Vierailija

On se kyllä aika laapsellista tehdä keskustelu Aku Ankan nettisivuille vaan että saa kerskua toisille jostai hitsin koulupaini voitosta.

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Et sitten yhtään liioitellut Aleksi... Ja aika puolueellinen opettaja... Meillä ei tuollaista ole, ja vaikka olisikin, en tulisi tänne heti että: "Voitin kaikki, mä oon paras!" :^/ ...

En liioitellut. Tämä on täysin TOTISINTA TOTTA.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat