Kumpi parempi Kroisos Pennonen vai Kulta Into Pii?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielest ainakin ihan yhtä hyviä. Pennonen Kyllä esiintyy enemmän tarinoissa. Mutta on Piikin ihan kiva hahmo.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Minun mielestä Kroisos Pennonen on vähän parempi, koska se esiintyy enemmän sarjoissa ja se on vain parempi.

aa-aa
Seuraa 
Liittynyt4.10.2008

Kulta-Into Pii on parempi, koska se on rikkaampi (ainakin jossain väitettiin niin), mutta toisaalta Kulta-Into Pii on käyttänyt usein myös laittomia keinoja. No, on Kroisos Pennonenkin käyttänyt laittomia, mutta ei aina hirveän laittomia keinoja.

Vierailija

Pennonen on vähän parempi hahmo, sillä se esiintyy useammin. Mutta myös Pii on ihan hyvä, sillä en muista lukenenni yhtään huonoa Pii-tarinaa.

Vierailija

pii on parempi, koska on kerännyt omaisuutensa samalla tavalla kuin roope, kun taas pennonen on syntynyt kulta lusikka suussa.

-paatu2 kiittää ja kuittaa!

Vierailija

Pii on parempi! Roopen ja Piin kamppailut ovat niin mahtavia että Pii on parempi kuin Kroisos vaikka esiintyykin vähemmän tarinoissa.

Vierailija

Kroisos Pennonen, koska hän on maailman toiseksi rikkain ankka ja kulta into pii samoilee jossain afrikassa eikä esiinny juuri ollenkaan

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Mielestäin Kulta-Into on parempi hahmo kuin Kroisos Pennonen.

Tämä oli vaikea kysymys, mutta pakko oli jotain vastata.

Yleensä Pii VS Roope kamppailut ovat jännittävämpiä, kun ei tiedä kumpi saa paremman lopun tarinassa. Kroisos Pennonen VS Roope tarinoissa taas, jo etukäteen tietää, miten käy.. kuitenkin Pennonen tarinat ovat hauskempia.. vaikea kysymy oli, ja Pii voitti niukasti tämän haasteen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat