Syysloma

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, siis kellä on alkanut syyslomä tällä viikolla? Tai onko teillä ylipäätänsä syysloma? Minnekkä meinasitte mennä lomalla?......;)

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Otto Ankka-94 kirjoitti:Ääh! Huomenna on Kemian koe (mikä on vaikea). Sitten keskiviikkona on vähän epätavallinen koulupäivä. Sitten torstai, perjantai, viikonloppu ja maanantai ovat syyslomapäiviä.

Me tehtiin yks lauantai keskiviikko sisään, saatiin siis bonuspäivä syyslomalle, enkun koe oli niin helppo vedin kolme sivua lonkalta ja pääsin ennenaikasesti pois! :D

Kielet ja matikka ynnä FyKE on vahvimpia.

Vierailija

Mullakin on alkanut jo syysloma. Mennään varmaan mökille kaheks yöks muuten pysyn kotona. Olis kauheeta jos olis joku kahen päivän + viikonlopun loma. :(

Vierailija

Mä aion pysyy ihan kotona koko syysloman,koska mun äiti ja isä on töissä koko syysloman ja mummi japappa on hoitamassa,mutta mä meen perjantaina mummil ja papal kaheksi yöksi:) ;)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen siltä alueelta että se on vasta ensi viikolla, eli viikolla 43. Vahingoniloisesti täytyy tässä todeta tällä viikolla lomaansa viettävien "kustannuksella" että on se mukava vasta odotella syyslomaa! Ei millään pahalla.

Mutta syysloma-suunnitelmissa on käväistä tuolla Tampereella!!!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ääh! Huomenna on Kemian koe (mikä on vaikea). Sitten keskiviikkona on vähän epätavallinen koulupäivä. Sitten torstai, perjantai, viikonloppu ja maanantai ovat syyslomapäiviä.

Vierailija

Alkaa syysloma tälläviikol muttei vielä, enkunkoe kohta ja huominen lekkerinä sadonkorjuujuhlaa sit saa relata, tarkotus on käydä museoissa ja pankissa.:D Muuten nautiskella lomasta, kattelen DVD ja ulkoilen aarrejahdissa.

Vierailija

Tämä viikko on lomaa. En meinaa tehä mitään erikoista, paitsi

että pääsen tällä viikolla kyntämään mummon ohrapellon

Valmet 565-merkkisellä traktorilla.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä viikko on lomaa, ja aion käyttää sen puhtaasti univelkojen kuittaamiseen, aivojen nollaukseen ja voimien keräämiseen. Pitäisi jaksaa vääntää sitten jouluun asti. Paineita, viimeisin todistus oli liian hyvä : P Kävi tuuri, kun oli helppoja aineita. Seuraava jakso kun on erityisen kuluttava, 40 viikkotuntia -_- Vieläpä tuolloin marraskuusta alkaen, kun on muutenkin pimeää ja unettavaa.

Keskustassa pitäisi pistäytyä, vähän täyttämässä vaatekaappia^^ Ja jos nyt oikein innostun, voisin ommella itselleni laukun. Piirrelläkin voisi tietysti, mutta ennen kaikkea datailla. Terveellistä, voi kyllä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat