Kuka on valittanut jostain asattomasta tyypistä nettisivuilla?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No minä ainakin. Kuinka moni muu?

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija

Olen kerran vahingossa painanut "ilmoita asiattomasta viestistä" kun on pitänyt painaa "vastaa viestiin". En ole kertaakaan kohdannut sellaista vietiä, josta olisi pitänyt ilmoittaa. Jos on "monia kertoja" tai "ties kuinka monta kertaa" ilmoittanut, niin onhan se aika huolestuttavaa.. Meinaan en todellakaan usko, että täällä kovinkaan paljon on semmoisia.. Minkälaisia ne asiattomat viestit sitten ovat olleet, joista olette ilmoittaneet????

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Se oli mun isoveli, Sami-96. Sen nimimerkki on Aku Ankka :) (siis toi hymy naama on ihan oikeesti sen nimessä). Mä ilmotin siitä eilen parikin kertaa ja olen aikaisemminkin ilmoittanut monesti.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Kerran olen ilmoittanut "ilmoita asiattomasta viestistä" painikkeesta , kun se yks oli tehnyt keskusteluja ja kirjoitti sinne asiattomia asioita.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Mr.Dargnes kirjoitti:Okei...... <br />

Onks muille nnoille sanoille "lempinimiä" ku esim trolli ??

No just nyt en muista... mutta imotan heti sulle jos muistan.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Arvaan nakki2 kenestä oot ilmottanu..Oon mäki ilmoittanut parista tyypistä, ne saiki porttarin, toinen oli mun kopio aadeezet.

Vierailija

Minäkin olen tuota painiketta painanut, mutta henkilökohtaista "valittamisviestiä" en ylläpidolle ole koskaan kirjoittanut. Ajattelen aina, että mitä järkeä on miljoonan ihmisen siitä ilmoittaa, kun kuitenkin aika moni tekee sen? Painoin viimeksi tätä painiketta 3 päivää sitten, jopa viisi kertaa. Useammat tietävät aivan varmasti, minkä takia.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat