Don Rosan uusien tarinoiden tulo loppunut??=(

Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Niin tossa perjantaiaamuna tuli se aamu-tv:n ohjelma, jossa Don oli haastateltavana, ja hän sanoi että häneltä ei ehkä nähdä enää uusia tarinoita. Onko se tosiaan totta????????=( =(

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Totta se on ikävä kyllä, haikeaa, haikeaa, toivossa on hyvä elää, mutta tulisi edes vanhoja ei käännettyjä tarinoita tilalle.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vince kirjoitti:Voihan puolillaan oleva rahakirstu. Surullista, yksi parhaimmista piirtäjistä lopettaa, nyyh. :( Ensin sanottiin Vicarin lopettavan ja nyt Rosan.

Niimpä! Mielestäni Don Rosa on sarjakuvataiteen Wayne Gretzky. Ja ylipäätään Don Rosa ja Vicar ovat "parhaat piirtäjät" -listalla sijalla 1 ja 2 edellä mainitussa järjestyksessä. Kyllä tippuu Aku Ankan taso väistämättä kun ei ole enää Vicarin tai Rosan mestari-piirroksia. Mutta ei auta valittaminen, heidän oma päätös.

PS. Tästä aiheesta on jo ollut keskustelu. Ei millään pahalla.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Vähän aikaa sitten täälläkin ihmeteltiin sitä ja todettiin että Rosa todellakin on lopetanut uusien sarjojen tekemisen.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Rosa on kai viimeksi tehnyt sarjan vuonna 2004 tai 2005, eikä varmaankaan enää tee sarjaa. Olisi kiva, jos yllätyksenä Rosa tekisi vaikka vielä 60-vuotissyntynmäpäivälahjana yhden tarinan...:)

Vierailija

adz kirjoitti:Totta se on ikävä kyllä, haikeaa, haikeaa, toivossa on hyvä elää, mutta tulisi edes vanhoja ei käännettyjä tarinoita tilalle.

Totta, Suomessa ennen julkaisemattomia tarinoita olisi kiva lukea Akkarista.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosa on kai viimeksi tehnyt sarjan vuonna 2004 tai 2005, eikä varmaankaan enää tee sarjaa. Olisi kiva, jos yllätyksenä Rosa tekisi vaikka vielä 60-vuotissyntynmäpäivälahjana yhden tarinan...:)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voihan puolillaan oleva rahakirstu. Surullista, yksi parhaimmista piirtäjistä lopettaa, nyyh. :( Ensin sanottiin Vicarin lopettavan ja nyt Rosan.

Vierailija

nii ois kiva jos rosan ennen suomessa jukaisemmattomia tarinoita tulis enemmä akkarii sillä nykyään toimitus laittaa niitä tarinoita jotka on ja julkastu esim. Rosa kokoelmissa. HERÄTYS TOIMITUS!!!!!!!!!!!!!!

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Niin... tai sit hän tekee niinkuin Barks että tekee yhden tarinan vuodessa kahdess ja sitten kun ei enään jaksa piirtää niin tekee käsikirjoituksia. Mutta eihän tämä tietenkään mikään hyvä uutinen ollut.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Minuakin harmitti tämä tieto kun kuulin tämän. Olisi kyllä hauskaa jos jotain sarjoja julkaistaisi. Aina voi elää toivossa.

:(

Vierailija

"Niin... tai sit hän tekee niinkuin Barks että tekee yhden tarinan vuodessa kahdess"

Mitä ihmettä sä puhut? Barkshan teki joka kuukausi yhden 10 sivuisen ja siihen päälle vielä pitkiä tarinoita. Hän oli yksi tuotteliaimpia Disney piirtäjiä koskaan. Mistä sä keksit että se olis muka vain yhden tarinan vuodessa tehny?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat