Carl Barksin paras?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielest sillä on monta parasta.

Kommentit (10)

Vierailija

En tiedä mutta hyviä ovat prinssi ruususen uni, älä häiritse nukkuvia luita, tietokilpailu, kultainen kypärä, joulu karhuvuorella, maailman toiseksi rikkain ankka, suuri pompautus ja kauhujen päivä.

Vierailija

...Kadonnut kaivos, Kirje joulupukille, Se parhaiten nauraa..., Vahakabinetti, Lumiprinsessa, Kameli joululahjaksi, Joe poika Singaporesta, Teatterihullu ja Joulupukin myrskyisä vierailu.

Sori, että kirjoitin kolmessa osassa, mutta ekan viestin jälkeen tuli vielä paljon hyviä Barksin sarjoja.

Vierailija

Kultainen Kypärä on varmaankin maailman paras Aku sarjakuva, eli siis Barksin paras. On tietysti muitakin loistavia kuten Ovela Roope setä, Onnellinen laakso, Maailman toiseksi rikkain ankka jne. Puhumattakaan kymmenen sivuisista kuten Ankkalinnan Pamaus, Jäyhä Jököttäjä, Uudenvuodenlupaus jne.

Vierailija

Vaikea kysymys. Takaisin Klondikeen, Vanhan Linnan salaisuus ja Aku Ankka ja Kultainen Kypärä ovat ainakin ehdottomia klassikoita, myös Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun, AA entisaikojen Kaliforniassa sekä Karkki vai Kepponen ovat myös erinomaisia (vaikka sitähän ovat kaikki Barksin tarinat).

Vierailija

Tällaisiin kysymyksiin on edelleen vaikea vastata. Barkskin omaa liudan hienoja ja hyviä tarinoita ja nekin voidaan jakaa vielä seikkailu-, kymmensivuisiin ja vitsisarjoihin. Jokaisessa on monia hyviä sarjoja, joten on vaikea sanoa sitä parasta.

Vierailija

Minusta kolme kaikkien aikojen parasta ovat tässä (kaikki ovat Barksin):

1.Joulu Karhuvuorella

2.Takaisin Klondikeen

3.Kultainen Kypärä

Ja neljäskin olsi Barksin...

4.Maailman toiseksi rikkain ankka

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hmmm... Lähes kaikki Barksin tarinat ovat mahtavia, mutta ainakin Takaisin Klondikeen, Kultainen kypärä, Aku Ankka ja zombi ja Aku Ankka pelastaa tyhjälän joulun ovat mainioita, toki on niitä lisääkin...:)!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat