Super Marioooo...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jee Mikä on paras super mario peli?? Onko Megaman parempi niiku jotku väittää??? Mun mielestä Super mario bros 3 on paras!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Eipä kovin paljon vastauksia näytä tulleen...

No joka tapauksessa itseni mielestä Super Mario 64 tai Mario Kart Wii on paras. Kyllähän ne "Brossitkin" ovat hyviä, mutta nuo jotka mainitsin, ovat kolmiulotteisia, joka tekee peleistä paremman.

PS: Ei se Megaman ole ollenkaan hyvä.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Kaikkien aikojen paras peli: Super Mario Brothers!

Vaikka pelaankin pelejä lähes laidasta laitaan, yksi asia ei muutu; Mario on suosikkipelihahmoni. Kaikki alkoi kuitenkin vasta jouluna 1997, kun sain lahjaksi Nintendo 64:n, ja mukanahan toimitettiin Super Mario 64 -niminen peli. Tuo on siis ensimmäinen läpi pelaamani konsolipeli, ja alle 20: ssä tunnissa, niin koukuttava oli.

Ensimmäisen kerran kokeilin Mariota vieraillessamme enon luona, ja peli oli juuri tuo ihka ensimmäinen Super Mario Bros. Tuolloin en kuitenkaan vielä ottanut pelaamista vakavasti, niin nuorikin olin, joten varsinaisesti "harrastukseni" alkoi vasta tuon 64:n myötä.

Sittemmin olen hamstrannut Mario-pelejä tasaiseen tahtiin kun niitä on julkaistu, vaikkei peli edes olisi hyvä, vaan ihan keräilymielessä. Tosin harvoin nuo huonoja ovatkaan. Super Mario Galaxy hyvänä esimerkkinä siitä että jatko-osatkin voivat olla hyviä (ja tuohan on sentään jo yli sadas mariopeli). Mario Kartitkin ovat loistavia, vaikka taso onkin hieman laskenut parin viimeisen myötä (DS ja Wii), henkilökohtainen suosikkini on Mario Kart 64, ja hyvänä kakkosena tulee GameCuben Double Dash!!

Muutakin aiheeseen liittyvää roinaa omistan, kuten sarjakuvia (Super Mario Adventures on paras!), VHS-videoita perustuen SMB3:een sekä tietysti seinien täydeltä julisteita (osa maahantuojan uniikkeja "esittelypapereita").

Tiivistettynä olen (lähes) yhtä hulluna Marioon kuin taskari Soniciin!

Vierailija

New Super Mario Bros Wii tai Super Mario Galaxy2 Wii on paras. On todella vaikeaa valita vain yksi. Ds:n New Super Mario Bros on paljon huonompi kuin Wiin.

Ne joilla on New Super Mario Bros wiille, oletteko huomanneet, että koko höskän pääsee läpi pelaamalla vain 14 tasoa!! Pitää kuitenkin tietää tykkitasot ja salaiset maalit. l-)

Galaxyssa on todella hienoja tasoja ja niin on Brossissakin. Kannattaa ostaa Wii, niin saa pelattua nuo pelit.

Olenko minä muka ruma: Kannatta kokeilla Galaxeja, jos kerran pidät kolmiulotteisista peleistä.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Omasta mielestäni Mario Kart Wii sekä Super Mario Galaxy 2 ovat parhaat Mario pelit. Wiille on omasta mielestäni parhaat Mario pelit. Mario Kart Wii on erittäin hauska ja koukuttava, Super Mario Galaxy 2:teen on samat perustelut.

~ Tapsa

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

PAras on ehdottomasti SUPER MARIO GALAXY 2! Omistaako joku sen? Se on hyvä! Eka maailma on helppo, samoin tokakin, viakka on siinäkin hiukan haastetta, kolmas maalima on jo hiukan haastavampi ja 4 maailma on jo vaikea. Olen nyt 4 maailmassa. Tietääkö kukaan sen pelin. Sain sen simittäin joululahjaksi, siksi siitä puhun.

-VH

Vierailija

Kyllä se on mahatava peli! minullakin on se!

Itse olen vasta kolmannessa maassa.

Ja olen kyllä itsekin sitä mieltä että se on paras Mario-peli.

-Kaukoputki

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat