ois kiva....

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos sais ite kirjottaaq tänne blogia! sit muut sais aina komentoida sitä.

Kommentit (13)

Vierailija

Njäh...Se olisi monimutkaista..Ja hei tää keskustelu-palstahan on vähän niin kuin ''blogi'' Elikkä tänne saa kirjotella juttui, ja muut saa kommentoida..Yksin kertaista eikÖ? Siis en kannata ideaa.Kiitoooos.........;)

Vierailija

Minä en ainakaan sinne jaksaisi kirjoittaa, ja tuskin niitä kukaan lukisikaan. Vuodatus.netissähän on ilmaiset blogit, sinne siis vain. Tiedän yhden ihanan blogin siellä, se on sellainen novelli, jota on aivan ihana lukea. Se kertoo Maria nimisestä tytöstä, joka on rakastunut kahteen poikaan, jotka ovat sukua toisilleen. Tämän novellin nimi on siis Maria ja Mikael, Googlettamalla sen saattaa löytääkin.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nää.. blogit ovat yliarvostettuja. Vuodatus.net tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseksi, sinne siis bloggailemaan.

Akuutimpiakin tarpeita on, kuten nyt ihan vaan esimerkiksi ne modet..

Vierailija

Jos haluttaa niin tehdä blogi, niin mene vuodatus.net. En minä jaksaisi lukea niitä enkä kirjoittaa. Toimituksen blogi riittää minulle ihan hyvin. Modet olisivat tarpeellisemmat näille sivuille kuin blogi.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Ei tarvii blogeja. Miten muuten ehtis niinku ees tehä mitään tääl sivuilla ku tääl on keskustelut, Akupedia, pelit, kilpailut... Siis se ois liiiiiiiiiikaaaaaaaa.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

basistin mokoma kirjoitti:Njäh...Se olisi monimutkaista..Ja hei tää keskustelu-palstahan on vähän niin kuin ''blogi'' Elikkä tänne saa kirjotella juttui, ja muut saa kommentoida..Yksin kertaista eikÖ? Siis en kannata ideaa.Kiitoooos.........;)

Niinpä se on. Koko ankkakansa menis varmaan sekasin Hanhivaaraa myöten;):)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat