Vaihto-oppilaaksi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko suunnitelmissasi lähteä vaihto-oppilaaksi jonnekin maailmalle? Oletko jo kenties ollut vaihto-oppilaana?

Serkkuni oli vaihto-oppilaana Uudessa-Seelannissa, joka oli kuulemman erittäin hieno maa. Hän asui Christchurcin kaupungissa Eteläsaarella. Serkkuni oli ottanut mukaansa salmiakkia, jota uusiseelantilaisille tarjoili. Eihän siitä kukaan siellä tykännyt;)

Serkkuni, joka on tyttö, hyppäsi myös benjihypyn siellä, lähettäjä oli kysynyt "Haluatko kastua, vai et?", sillä hyppy hypättiin sillalta. Itsekkin haluaisin benjihyppyä tesmata! Itse tein myös kutosluokalla esitelmän Uudesta-Seelannista.

Myös yksi tädeistäni on ollut vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa, paikka oli Seattlen lähellä.

Itse haluaisin vaihto-oppilaaksi joko Uuteen-Seelantiin tai Kanadaan. Kanadaan jonnekkin Vancouverin lähistölle. Uuteen-Seelantiin siksi, koska luonto on siellä kaunista (Katso vaikka LOTRit:D) ja maa on jännä ja(sekä hirmuisena LOTR-fanina) siellä on kuvattu LOTR-elokuvatrilogia , Kanadaan ja juuri Vancouverin lähistölle myös luonnon ja erään toisen asian takia. Alamäkipyöräilyn/maastopyöräilyn ystävänä Kanadassa olisi loistavat mahdollisuudet siihen. Muutenkin Kanada paikkana on varmaan hieno, ainakin sen perusteella mitä olen lukenut ja telkkarista nähnyt.

Kertokaa siis myös vaikka maa minne haluaisitte mennä, jos ylipäätänsä haluaisitte mennä.

Sivut

Kommentit (21)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

En ole ollut, tuskin 10v vaihtoppilaita onkaan.. no, haluaisin vaihto-oppilaaksi Irlantiin tai Los Angelesiin.. Irlanti on ihana maa.. haluan sinne joskun keväällä.. ja Norja.. sinne haluan myös vaahto-oppilaaksi, ja ne vaan on niin ihania maita..

Vierailija

Vaihtariksi olisi kyllä metka päästä, mutta kieli taitoni ja sitkeyteni ei riittäisi siihen. Mutta, jos nyt pääsisin jonnekkin vaito-oppilaaksi niin paikka olisi joko Australia Sydney tai Iso-Britania Lontoo. Myös Uusi-Seelanti ja Japani olisi kiehtovia maita käydä katsomassa. En tunne ketään joka olisi ollut vaihtarina, mutta itselläni olisi jo mahiksia päästä kielimatkalle ensi kesänä, mutta en minä ihan vielä sellaiselle menisi. Mutta kielimatka muuten ei kuulostaisi pahalta. Eihän siellä olla kuin n. kuukauden päivät. Ja sellaiseltahan saisi uskomattomia kokemuksia ja hyviä uusia ystäviä. Eihän sitä koskaan tiedä mitä elämässä tapahtuu.

Ja aivan mahtavaa, kun tänään alkoi syysloma minulla! : D

Vierailija

Af1 kirjoitti:En ole ollut, tuskin 10v vaihtoppilaita onkaan.. no, haluaisin vaihto-oppilaaksi Irlantiin tai Los Angelesiin.. Irlanti on ihana maa.. haluan sinne joskun keväällä.. ja Norja.. sinne haluan myös vaahto-oppilaaksi, ja ne vaan on niin ihania maita..

Norja, siellä on mukavan raikas ilma, hienot näköalat, mutta siellä on kamalan kylmä, mieluummin minä ainakin haluaisin jonnekkin lämpimäään, enkä kylmään ja koleaan paikkaan...

Vierailija

Isoveljeni on tälläkin hetkellä vaihto-oppilaana Austraaliassa, siksi osittain me siellä kesällä käytiin... Siellä on tosi kivaa, kenguruitakin näkyy paljon, jos vain menee oikeaan aikaan niitä katsomaan...

Jos minä vaihto-oppilaaksi haluaisin mennä, menisin varmaankin Hollantiin, todella hieno maa! Olen käynyt siellä monesti, tosi isoja kaarisiltoja, siellä on kaikki paikat tosi puhtaita ja mutenkin hienoa, 1800-luvun alkuvaihteen taloja yms. Kannattaa käydä siellä suosittelen!

Vierailija

Saatan jokus mennäkin. Viime keväänä me mentiin koulusta Ranskaan. Asuttiin kaikki jossain perheessä ja oltiin päivät niitten koulussa. Ei me oltu siellä kuin 10 päivää mutta oli se silti ihan kivaa.

Vierailija

Minun vaihto-oppilas paikat on aika outoja: Kiina ja Amerikka. Haluaisin nähdä minkä laista olisi asua Amerikassa koska siellä kuullemma ihmiset on lihavia. Itse en mene sen takia. Kiinaan haluaisin koska siellä olisi kaikki uudet tekniikan ihmeet! Olisi kyllä todella hauskaa!

Vierailija

Frodo95 kirjoitti:Onko suunnitelmissasi lähteä vaihto-oppilaaksi jonnekin maailmalle? Oletko jo kenties ollut vaihto-oppilaana?<br />

<br />

Serkkuni oli vaihto-oppilaana Uudessa-Seelannissa, joka oli kuulemman erittäin hieno maa. Hän asui Christchurcin kaupungissa Eteläsaarella. Serkkuni oli ottanut mukaansa salmiakkia, jota uusiseelantilaisille tarjoili. Eihän siitä kukaan siellä tykännyt;)<br />

Serkkuni, joka on tyttö, hyppäsi myös benjihypyn siellä, lähettäjä oli kysynyt "Haluatko kastua, vai et?", sillä hyppy hypättiin sillalta. Itsekkin haluaisin benjihyppyä tesmata! Itse tein myös kutosluokalla esitelmän Uudesta-Seelannista.<br />

<br />

Myös yksi tädeistäni on ollut vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa, paikka oli Seattlen lähellä.<br />

<br />

Itse haluaisin vaihto-oppilaaksi joko Uuteen-Seelantiin tai Kanadaan. Kanadaan jonnekkin Vancouverin lähistölle. Uuteen-Seelantiin siksi, koska luonto on siellä kaunista (Katso vaikka LOTRit:D) ja maa on jännä ja(sekä hirmuisena LOTR-fanina) siellä on kuvattu LOTR-elokuvatrilogia , Kanadaan ja juuri Vancouverin lähistölle myös luonnon ja erään toisen asian takia. Alamäkipyöräilyn/maastopyöräilyn ystävänä Kanadassa olisi loistavat mahdollisuudet siihen. Muutenkin Kanada paikkana on varmaan hieno, ainakin sen perusteella mitä olen lukenut ja telkkarista nähnyt.<br />

<br />

Kertokaa siis myös vaikka maa minne haluaisitte mennä, jos ylipäätänsä haluaisitte mennä.

minä taas haluaisin Ranskaan vaihto-oppilaaksi

Vierailija

Haluaisin mennä Italiaan vaihto-oppilaaksi. Koulullamme pidetään esitelmät(koko koulun edessä) vaihto-oppilas paikoista. Haluaisin ehdottomasti Italiaan!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat