oisko kivaa jos...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

nää jotka tekee tätä aku ankan sivustoo tekis sellasen kyselyn jossa näkis mikä ankkalinnalainen hahmo ois? mun mielest se ois kivaa

Kommentit (10)

Vierailija

Tuohan on jopa aika hauska idea. Kuten Akuhullu kuitenkin jo sanoi, ensiksi tarvitsemme kuitenkin modet. Mielestäni se kirjautuneet-juttu olisi myös aika hauska. Jos minulta kysytään, haluaisin profiileille kävijälaskurin. Se ei kuitenkaan ole kaikista tarpeellisin toiminto, mikä tänne voisi tulla.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ehkä se olisi ihan kivaa, mutta kiireelisempiäkin asioita toimituksella ja muulla sivuston ylläpitoväellä on. Modet vaikka ensiksi. Ja sitten voitaisiin vaikka saada sellainen, että jostain päin sivustoa näkisi, ketä on kirjautuneena. No joo, joku tuollainen kysely kyllä olisi ehkä ihan kiva.

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:Tuohan on jopa aika hauska idea. Kuten Akuhullu kuitenkin jo sanoi, ensiksi tarvitsemme kuitenkin modet. Mielestäni se kirjautuneet-juttu olisi myös aika hauska. Jos minulta kysytään, haluaisin profiileille kävijälaskurin. Se ei kuitenkaan ole kaikista tarpeellisin toiminto, mikä tänne voisi tulla.

nii mut peleihin

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat