Ketä fanitatte?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä en oikein tiedä mutta kyllä mä oon ennen fanittanu Anna Abreuta.

Sivut

Kommentit (85)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Fanittaminen on sanana vähän ihqttava, mutta jos nyt tämän kerran.. En minä parempaakaan siihen keksi.

Ns. idolit löytyvät pääosin musapuolelta, ja kolme suurinta nimeä onkin helposti nimettävissä. Tarja Turunen, Dani Filth ja Marilyn Manson. Uskomattomia alallaan. Mikäli joku ei tiedä, niin sanottakoon, että Tarja Turunen on Nightwishin ainoa oikea laulaja, Dani Filth taas Cradle of Filthin perustaja- ja ainut alkuperäisjäsen, sanoittaja, säveltäjä sekä laulaja ja Marilyn Manson samannimisen bändin perustaja ja (pääosin) sanoittaja sekä säveltäjä, laulaja myöskin.

Ankkapuolelta on pakko sanoa Don Rosa, jumaloin niitä yksityiskohtaisia piirustuksia ja oivaltavia käsikirjoituksia. Niihin on selvästi panostettu ihan eri tavalla kuin tavallisiin ankkasarjoihin.

Vierailija

Mäkään en fanita ketään, ainakaan musiikkimaailmasta. Mut jos on pakko valita niin Don Rosa, Ferioli tai Mikki Hiiri (ja Marco Rota). Muttei mikään noista oo mun idoli, ei kukaan tällä hetkellä.

Vierailija

pelle pennonen kirjoitti:guns n roses ja ac dc, sain muuten kummatkin levyt joululahjaksi. Tiesitkö, että guns n roses uusinta levyä on tehty 11 vuotta.

Itse asiassa Chinese Democracy:ä tehtiin 14 vuotta, koska Axl aloitti biisien kirjoittamisen 1994. Se on tähän mennessä kaikkien aikojen kallein albumi. Ostin tänään Use Your Illusion kakkosen.

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:Hehee, minäpä tiedän osittain Annan osoitteen, sehän luki taannoin jossain lehdessä.. ;p

Tiesitkö että minäkin tiedän? Se onkin niiiin kummallista, kun oli hänen naapuri. Minäkään en niin liiemmin Annasta pidä, hänen lauluäänensä...Mitä hän laulaa... ymt. Siinä perussyyt miksi en hänestä pidä.

Vierailija

Itse fanitan Giorgio Cavazzanoa, koska hänen piirrostyylinsä on silmiä hivelevää ja lennokasta sekä hallittua.

Vierailija

Olenhan minäkin asunut jääkiekkovalmentaja Kari Heikkilän naapurissa. Hän on mm. valmentanut Oulun Kärpät 2 kertaa Suomen mestaruuteen, ja valmensi pari vuotta sitten Espoon Bluesia. Hän muutti pois noin vuosi sitten.

Vierailija

Vauhtivaakku577:tä.

(vitsi)

Waldo`s people ja Vink ovat minun suosikki yhtyeitä,joten vastaan että Waldo`s people ja Vink.

Vierailija

Olen vähän samaa mieltä kuin _Wonderlust_. Fanitus kuulostaa vähän ihQtukselta. Laitan tänne kuitenkin omia idoleitani.

Indica, Tarja Turunen, Nightwish (vanha), Ari Koivunen, Avril Lavigne (ennen, nykyään hänenkin musiikki on pelkkää pop-punkia, josta en pidä), ja monia muita.

Vierailija

Fanitan toooosi toooosi paljon Yoshihiro Takahashia, tsugumi Ohbaa, Takeshi Obataa, Arina Tanemuraa...Jne

Piirrän itsekin mangaa joten ymmärrän miten paljon vaivaa, aikaa, rahaa, katkenneita kyniä ja kyyneleitä täytyy uhrata tullakseen hyväksi. Kun joku osaa piirtää niin hyvin kuin esim Arina Tanemura, se voi tarkoittaa kymmenien vuosien työtä jonka on joutunut tekemään sen eteen. pelkästään sekään ei kuitenkaan riitä, vaikka tekniikat olisikin hallusa ja piirtojälki omaperäistä, hyvään mangaan tarvitaan myös hyvä juoni ja persoonalliset hahmt. Ilman niitä tarina ei toimi. Jos luulette että manga on vain isosilmäisiä tyttöjä tai jotain japanilaista hömppää niin olette tosi väärässä! Esimerkiksi Death Notea lukiessa pääsee täysillä mukaan tarinaan. Kun Luin Death Note seiskan itkin yli puolituntia se oli niin surullinen... Niin fanitan siis kaikkia mangakoita eli mangaa työkseen piirtviä ihmisiä koska he ovat todella tehneet sen eteen niin paljon töittä...Manga ei ole vain sarjakuvaa vaan täysin oma ihmeellinen maailmansa:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat