Älypää

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Käyttekö siellä? Minä käyn.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Joskus käyn siellä kirjoittelemassa BB aiheiseen keskusteluun. Olen rekannut sinne nimimerkillä(Yllätys, yllätys): Hanhihannu! : D Myös saatan laittaa sitä kautta tervehdyksiä joillekkin. Mutta en juuri yhtään pelaile siellä enään.

Vierailija

Nyt mä oon rekisteröitynyt sinne,mutta nimimerkki salama oli varattu joten mun nimimerkki siellä on salamander.

Vierailija

Taikisfani kirjoitti:Haluatko tietää mistä saat taikaviitta-lehtiä akuhullu? Sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan! Kysy vastausta minulta, jos satut tavoittamaan joiltakin keskustelupalstan perukoilta...

Kerro ihmeessä, TaikisfaNi missä niitä on?

Vierailija

Joskus käyn, mutta en kovin usein. Jos olen siellä pelaan sarjakuvavisaa ja luen joskus sen Viivin & Wagnerin.

Vierailija

Käyn välillä pelaamassa siellä, mutta en ole kirjautunut. Pelaan sitä tavallista (mikä sen nimi nyt olikaan) ja joitakin muita semmosia mistä vähän tiedän. Kiva sivu, kun siellä voi pelailla eri aiheiden pelejä.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Käyn älypäässä nykyään todella harvoin, mutta ennen kävin useasti. Älypäästähän nyt voisi kait jaaritella vaikka kuinka paljon, mutta mainitsen vain yhden mielenkiintoisen siellä olevan Yhteisö-pelin, nimittäin Ankkis-niminen Aku Ankka -aiheinen visailu! Ketkä ovat pelanneet sitä? (Varmaan moni näille sivuille rekisteröityneistä?)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minä olen rekisteröitynyt sinne nimimerkillä Tapsa99. Paras kaverini siellä on Yu-gi-oh. Minusta paras visa siellä on The Simpsons, Ankkisvisa ja Juniori.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat