Paco ja Rosa kannattajat tännne päin!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Rosa on paras piirtäjä kautta aikojen!! Pacosta en oikein välitä vaikka hyvin Paco piirtääkin. Minun mielestä Paco muistuttaa Barksia.

;)

Kommentit (7)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Alitetaan paremmasta: Keno Don Hugo Rosa on aivan huippu piirtäjä ja ylivoimaisesti maailmankaikkeuden paras. Hän piirroksensa ovat niin hauskoja, tarkkoja ja muutenkin aivan mahtavia. Nykyään Donin sarjoja julkaistaan turhan vähän akkarissa, mutta onhan niitä suomentamattakin vain kaksisivuinen sketsi. Kovakantisissa julkaistuja tarinoita, joita ei ole akkarissa ennen julkaistu voitaisiin kyllä laittaa. Tosin paatuneilta Rosan kovakantisten keräilijöitä tämä tuskin järin innostaisi, sillä he ovat nämä sarjat moniin kertoihin lukeneet. Sitten Rodriquesiin. Hän on top-10 piistäjiäni ja sarjoja näkyy akkarin sivuilla riittävän usein. Kaikkia piirtäjiä (paitsi Rosaa) on akkarissa nyt juuri sopivasti. Rodriquesilta voitaisiin julkaista hiukkasen enemmän Ylävirran Yritys -tarinoita lähiaikoina.

Vierailija

Pacoa pitäisi nähdä lehden sivuilla enemmän.

Rosa taas on todella hyvä piirtäjä mutta ei ne oo kovin kivoi ne pitkät sarjikset.oon tässä tilannut akkarii jo päälle 3 vuotta ja oon nähnyt yhden lyhyeen tarinan Roosallta

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Alitetaan paremmasta: Keno Don Hugo Rosa on aivan huippu piirtäjä ja ylivoimaisesti maailmankaikkeuden paras. Hän piirroksensa ovat niin hauskoja, tarkkoja ja muutenkin aivan mahtavia. Nykyään Donin sarjoja julkaistaan turhan vähän akkarissa, mutta onhan niitä suomentamattakin vain kaksisivuinen sketsi. Kovakantisissa julkaistuja tarinoita, joita ei ole akkarissa ennen julkaistu voitaisiin kyllä laittaa. Tosin paatuneilta Rosan kovakantisten keräilijöitä tämä tuskin järin innostaisi, sillä he ovat nämä sarjat moniin kertoihin lukeneet. Sitten Rodriquesiin. Hän on top-10 piistäjiäni ja sarjoja näkyy akkarin sivuilla riittävän usein. Kaikkia piirtäjiä (paitsi Rosaa) on akkarissa nyt juuri sopivasti. Rodriquesilta voitaisiin julkaista hiukkasen enemmän Ylävirran Yritys -tarinoita lähiaikoina.

Samoin.

Vierailija

Paco Rodriques muka muistuttais Barksii?!!! Siis nehän on ihan kaks eri tyylin piirtäjää!!! Siis nyt taas vertaus lihapullat ja hajuvesi...

Kyllähän Rosalta noita on lyhyitäki... mut ne i oo vaa nii hyviä ku pitkät. Ja rosaa enemmän ku Pacoa!!! (sori kaikille paco-faneille mut paco ei oo mun suosikki listallani)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat