Aku Ankka vitsit (HEE HEE)!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä tulee Pelle Pelottomasta ku se kuolee?

No tietenkin Pelle Eloton!!! (HEE HEE)

Toi oli muute oma keksimä!!!

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

tupu hupu ja lupu on menos kouluun, kun aku herää: hupu: No jokos on akut ladattu? Aku: No jokos on huput päässä? [ei nii hyvä,ku yhdistelin näit muit tääl.. pahoitteluni =)] SUOMI!! KEKSIKÄÄ LISÄÄ!!! joillekki on oikeesti saanu nauraa.. ;D

Vierailija

Petux13 kirjoitti:mä en kässänny.. ;D mut.. eiks sen pitäis olla: Akku Pikulainen? en tiiä, ni en mee sanoo mitää.. mut.. mun mielest se eka ei ollu nii hyvä vitsi.. ja sit ku kaikki viel jankkaa et se on, ni tylsää lukee näit, ku on vaa kokoajan samaa... mut siis kyl te saatte sanoo oman mielipiteen.

jos et ymmärtänyt niin tässä selostus:

Pluto(koira) viedää haudattavaksi lempipaikkaansa Plutolle(entinen planeetta).

Vierailija

Tupu Hupu ja Lupu otti kisan, et kuka saa eniten sudenpentumitalleja. Hävinnyt joutuisi olemaan piilossa koko loppupäivän. Eka oli tupu. Hän aikoi auttaa mummon kadun yli, mutta mummo luuli häntä rosvoks ja veti käsilaukul pläsii. Hän ei saanut yhtään mitallia. Sitten oli Hupu. Hän yritti samaa kuin Tupu, mutta hänellekkin kävi samoin: ei yhtään mitallia. Lopuks oli Lupu. Mummo teki samoin hänellekkin. Lupu meni valittamaan poliisille pahoinpitelystä, ja sai palkkion ja mitalleja. mummo joutui telkien taakse. Entä tupu ja hupu? Tupu joutui olemaan hupussa koko loppu päivän.

öö.. ei ees hyvä.. mut.. yritetty on..xD

Vierailija

mac ducky kirjoitti:Tässä on yksi vitsi jonka olen keksinyt.&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

Roope,Aku ja Hannu olivat joutuneet ihmissyöjien saarelle. Päälikkö käski jokaisen tuoda kiven. Kaikki juoksivat metsään. Ensin Palasi Roope ja hänellä oli mukanaan nyrkin kokoinen kivi. Päälikkö sanoi:&amp;#034;Syö se&amp;#034;. Roope söi sen itkien. Sitten Aku tuli paikalle nyrkin kokoisen kiven kanssa. Päälikkö käski Akunkin syövän kiven, mutta Aku ei itkenyt vaan nauroi. Päälikkö kysyi:&amp;#034;Miksi naurat etkä itke?&amp;#034; Aku osoitti eteenpäin käkättäen ja sieltä oli tulossa Hannu raahaten perässään valtavaa kiveä.

Jotenkin minusta tuntuu ettet itse keksinyt tätä, vaan muokkasit tämän vitsin eräästä toisesta versiosta, jossa piti hakea jokin hedelmä, ja sille piti tehdä jotain aivan muuta.

Tämän vitsin luin jostain kirjasta, mutta vaihdan päähenkilön Aku Ankaksi.

Aku Ankka oli kävelyllä metsässä. Yht'äkkiä intiaanit piirittivät Akun. Aku rukoili Jumalaa apuun.

- Jumala auta minua olen pulassa!

- Ei Aku. Et sinä ole pulassa. Ota tuo kivi, ja heitä sillä päällikköä otsaan. Aku teki työtä käskettyä, ja päällikkö kaatui tajuttomanan maahan. Sitten intiaanit katsoivat Akua vihaisesti, ja Jumala sanoi:

-Nyt sinä olet pulassa...

Vierailija

No akuankassa oli joku tämmöinen vitsi: Hoe nopeasti "sorsan perhe kaislikossa" Jos hoet sitä nopeasti niin siitä pitäisi tulla "sorsan perse kaislikossa."

Vierailija

Hallowale kirjoitti:mac ducky kirjoitti:Tässä on yksi vitsi jonka olen keksinyt.&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

Roope,Aku ja Hannu olivat joutuneet ihmissyöjien saarelle. Päälikkö käski jokaisen tuoda kiven. Kaikki juoksivat metsään. Ensin Palasi Roope ja hänellä oli mukanaan nyrkin kokoinen kivi. Päälikkö sanoi:&amp;amp;#034;Syö se&amp;amp;#034;. Roope söi sen itkien. Sitten Aku tuli paikalle nyrkin kokoisen kiven kanssa. Päälikkö käski Akunkin syövän kiven, mutta Aku ei itkenyt vaan nauroi. Päälikkö kysyi:&amp;amp;#034;Miksi naurat etkä itke?&amp;amp;#034; Aku osoitti eteenpäin käkättäen ja sieltä oli tulossa Hannu raahaten perässään valtavaa kiveä.

Jotenkin minusta tuntuu ettet itse keksinyt tätä, vaan muokkasit tämän vitsin eräästä toisesta versiosta, jossa piti hakea jokin hedelmä, ja sille piti tehdä jotain aivan muuta.<br />

<br />

Tämän vitsin luin jostain kirjasta, mutta vaihdan päähenkilön Aku Ankaksi.<br />

<br />

Aku Ankka oli kävelyllä metsässä. Yht'äkkiä intiaanit piirittivät Akun. Aku rukoili Jumalaa apuun.<br />

Jumala auta minua olen pulassa!

Ei Aku. Et sinä ole pulassa. Ota tuo kivi, ja heitä sillä päällikköä otsaan. Aku teki työtä käskettyä, ja päällikkö kaatui tajuttomanan maahan. Sitten intiaanit katsoivat Akua vihaisesti, ja Jumala sanoi:

-Nyt sinä olet pulassa...

tämä oli hyvä:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat