Keitä Ankkalinnan Supersankareita tunnet(vanhoja tai uusia)

Seuraa 
Liittynyt1.10.2008

Keitä Ankkalinnan Supersankareita tunnet(vanhoja tai uusia)Vastaan sitten myöhemmin

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Onhan näitä ties kuinka paljon, mutta esimerkiksi Supermikki on esiintynyt vaan jonkin kerran. Näitä muutaman kerran sankareitahan on.

Vierailija

Sanokaa elikö Fantom Ankka muka Ankkalinnassa??? Ja toiseksi siinä tarinassa missä supermikki esiintyi Mikki joutui jotenkin Ankkalinnan rinnakkaismaailmaan ja ryhtyi siellä Supermikiksi. Rinnakkaismaailmassa kaikki oli kuitenkin nurinkurin ja siellä Mustakaapu oli supersankari. Hänet tunnettiin siellä nimellä Kaapusankari (tai jotain sinne päin), joten eikö Kaapusankari olisi supersankari siinä missä Supermikki???????

Vierailija

Superhessu, Taikaviitta, Viitatar ja Supersilinteri. Enempää en tiedä, mutta ei niitä varmaan kovin paljon muita olekaan.

Vierailija

Ja kolmas: Fantom Ankasta käytetään nimeä herrasmiesvaras ei supersankari ja se on varmaan ihan totta sillä tekeekö se Fantom Ankasta supersankarin että hän varastaa rikkailta ja antaa köyhille????? Supersankari on mielestäni lain ja järjestyksen puolella eikä varasta. Aku käytti aluksi taikaviittaa kostotoimissa Hannulle ja Roopelle, mutta nykyään Taikaviitta taistelee roistoja vastaan. Siitä käytän nimeä supersankari.

Vierailija

taikaviitta, supersilinteri, viitatar, superhessu ja fantom ankka (fantom ankka oli roisto, joka piileskeli ruusulinnassa, ryösti rikkailta, antoi köyhille eikä koskaan jäänyt kiinni.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat