Ärsyttää vähän kun....

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

....Eräät eivät käytä isoja alkukirjaimia ja pisteitä. Viestejä on ärsyttävä lukea, jos niissä ei ole isoja alkukirjaimia ja pisteitä. Vanhimmat ja kokeneimmat käyttäjät muistavat ne hyvin:).

Sivut

Kommentit (17)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Käytän melkein aina, mutta joskus iso alkukirjain jää epähuomiossa pois.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

On se vaan kumma, että jo 1. luokalla opetellaan ihan perusäidinkieltä, ja silti kaikki vetoavat siihen perinteiseen "ei ne nuoret vaan osaa" -perusteeseen.

Kumma juttu, etteivät he sitten ole jääneet luokalleen, kun eivät edes kirjoittaa osaa.

Ja ei niitä välimerkkejä ja alkukirjaimia voi niin vain __UNOHTAA__! Ne kuitenkin ovat kiinteä osa kirjoitusa, kyllä niin sillä ykkösluokallakin jo opetetaan.

Kyllä se pitäisi enemmän tai vähemmän olla jokaisella jo päässä, miten sitä suomen kieltä kirjoitetaankaan. Se on vain laiskuudesta kiinni, jos ei tee parastaan foorumille viestejä kirjoitellessa.

Vierailija

Yhdellä muulla sivustolla - jossa keskustelen - on yksi tyyppi, joka ei käytä koskaan isoja alkukirjaimia, eikä pisteitä. Se jo alkaa vähän ärsyttää. :(

Vierailija

Must se ärsyttää sairaasti, sillä jos ei oo pisteitä ja isoja alkukirjaimia tai tarvittaessa pilkkuja, tekstistä tulee karmeeta puuroo ja sitä on aika raskasta lukea.

Vierailija

Kurpitssa kirjoitti:Oon samaa mieltä, mut oma topic tälle aiheelle on jo liikaa.;)

Joka ikinen sana on ihan TOTTA!

Vierailija

Kyllä se minuakin ärsyttää, jos viesti on vain koitettu kirjoittaa mahdollisimman nopeasti, ilman minkäänlaista oikeinkirjoitusta. Itse pyrin aina kirjoittamaan selviä ja oikeinkirjoitettuja viestejä.

Vierailija

Kyllä se vähän tietty ärsyttää, mutta ei kuitenkaan ihan kauheasti sillä minäkin unohdan ne joskus...:) (Ja eihän kukaan meistä ole täydellinen!;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat