Onko Viitatar matkittu Taikaviitasta vai toisinpäin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Viitatar on selvä kopio Taikaviitasta. Sitä paitsi Viitatar on ihan tyhmä.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Mitä väliä? Onko sitten Kulta Into Pii matkittu Kroisos Pennosesta ja Pennonen Roopesta? Ei ole oikeastaan mitään hahmokopiota, koska kaikki hahmot ovat ainakin 0,50% erilaisia! Tosin ainakaan ankanpoikia ei oikeastaan edes pysty erottamaan (paitsi lakkien avulla), koska ankanpojat ovat todellakin samanlaisia.

Onhan se totta, että Viitatar on samankaltainen kuin Taikaviitta, mutta jo kuten sanoin, mitä väliä? Raah, en ymmärrä mikä on, koska jos nyt vaikka olisi vähän sinun näköisesi henkilö, niin onko se sinusta kopio? Vai oletko sinä hänestä kopio? Mielestäni kukaan hahmoista ei ole kenenkään kopio.

Vierailija

Olisi ehkä pitänyt käyttää siinä alussa jotakin toista sanaa. Ehkei Viitatar kuitenkaan ole mikään Taikiksen kopio mutta en kuitenkaan yhtään tykkää siitä vaikka olenkin tyttö!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mitä täällä kaikki oikein luulee??? Ei Viitatar mikään "kopio" ole, onko Hupu Tupun kopio yms.? Sehän on vain Iineksen alter ego, eikä viitatar haittaa minua yhtään. Ihan hyvä hahmo...:D

Vierailija

Ei Viitatar minun mielestä ole mikään Taikaviitan kopio. Viitatar on tosi hyvä hahmo. Viitatar tarinoita saisi olla enemmän.

Vierailija

Nyt kun täällä puhutaan kopioimisesta, niin eikö sillä meinata matkimista? Viitatar on kopioitu/matkittu Taikaviitasta. Ihan sama kumpaa sanaa käyttää, tässä keskusteluosiossa ne tarkoittavat samaa asiaa. (Surkea) Indiana Hopo on kopioitu Indiana Jonesista, Superhessu Teräsmiehestä ja Taikaviitta Batmanistä.

Vierailija

Mac partyduc kirjoitti:

Mikkis kirjoitti:(Surkea) Indiana Hopo on kopioitu Indiana Jonesista.

meinasko toi, et indiana hopo olis surkea?? Ei todellakaan

Se on mielipiteeni Indiana Hoposta.

Vierailija

Viitatar on kyllä vähän matkittu Taikaviitasta (ikävä kyllä) mutta ei kauheasti. En kuitenkaan sanoisi että Viitatar on surkea kopio koska Viitatar tarinat ovat aivan mahtavia. Yksi huono kopio on Indiana Hopo. En tykkää ollenkaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat