Läppäri vai pöytäkone?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

olen samaa mieltä kun Capzi,eli läppäri on parempi

Sivut

Kommentit (67)

Vierailija

Tapsa99 kirjoitti:Läppäri on kätevämpi, mutta pöytäkone on nopeampi. Annan silti ääneni läppärille.

Nopeampi? Meillä oli pöytäkone, se oli hidas. Se kyllä varmaan riippuu, kuinka paljon muistia siinä on. Nyt meillä on 2 läppäriä käytössä, 3 jossain kaapin perällä... Kyllä käytän niitä joskus, jos esimerkiksi molemmat koneet ovat varattuja.

Kysyn tässä nyt vaan, mutta minkä merkkinen/merkkisiä tietokoneita teillä on? Meillä on 2 Hp:tä, niistä muista kolmesta en ole varma.

Vierailija

Minulla on kotona läppäri. Läppäri on minun mielestä parempi, koska se on kätevämpi. Mutta pöytäkone on nopeampi. Silti läppäri on parempi.

Vierailija

Mulla on oma läpppäri ja meiän talosta löytyy kolme läppäriä, minulla on vista ja muissa XP. Läppärit on musta parempia, koska ne on nopeempia useasti. Ja mitä isompi muisti niin sitä paremmin kone pystyy käyttistä pyörittämään. :D

Vierailija

Kysyn tässä nyt vaan, mutta minkä merkkinen/merkkisiä tietokoneita teillä on?

Lisään vielä sen verran, että meillä on Acer, Dell ja Fujitsu Siemens.

Vierailija

Itse käytän läppäriä joka on yleensä kiinni telakassa, eli siis käytän erillistä hiirtä, näppäimistöä ja näyttöä. Meillä on n.5 pöytäkonetta ja n.5 viis läppäriä (kaikki ei oo käytös).

Läppärini on tehokkaampi kuin edellinen pöytäkoneeni vaikkakin tässä on Vista. (Seuraavaa service packia odotellessa.)

No minusta molemmat on ihan hyviä, mutta jos liikkuu paljon ja tarvitsee konetta monessa paikassa, läppäri on parempi, koska pöytäkonetta harvemmin raahataan esim. lentokoeeseen. Mutta jos käyttää sitä vain kotona niin pöytäkone on parempi. Pöytäkoneeseen saadaan myös enemmän tehoja tällä hetkellä, mutta veikkaan että pian ei edes saa ostaa pyötäkoneita.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Merkki nyt ei paljoa koneen kanssa ratkaise. Varsnkin, kun aika isokin osa koneen sisällöstä ei edes ole valmistajan omia tuotteita.

Yleensä näyttis on NVidian tai ATI: n ja prossu AMD: n tai Intelin. Myös muut, kuten emolevy, RAM ja muut on yleensä muiden valmistajien.

Mutta, jos koneistanne haluatte kertoa, niin kertokaahan mielummin paljonko löytyy keskusmuistia, mikä on mahdollisesti prossu ja sen kellotaajuus, näyttiksen tietoja yms. Niillä tiedoilla tekeekin jo jotain.

Oma koneeni on harvinaisen tehoton, mutta ostoslistalla onkin lisämuistia, uusi näyttis ja varmaan sen prossunkin joutuu joskus uusimaan.

Mutta, RAMia löytyy vain 1gt (siksi lisämuistia tarvitsen lisää kipeästi) ja prossu on AMD Athlon 64 X2 3200+ (aika tehoton tämäkin) ja joku ATI: n x550 (lussuin osa koko koneessa). Mutta eipä sille oikein voi mitään, kun pakettikone, niin ossat ei ole parhaat mahdolliset... :/

Vierailija

eli onko teillä läppäri vai pöytäkone? meillä on läppäri ja se on mielestäni paljon kätevämpi kuin pöytäkone.

Vierailija

Meillä on pöytäkone ja läppäri.Pöytäkone on meillä vanhempi kun läppäri.Läppäri on kyllä kätevämpi, sillä sen voi sirtää vaikka se olisi päällä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat