Onko don rosa lopettamassa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Don Rosa ei ole tehnyt melkein vuoteen uutta julkaisua.Ennen hän saatoi tehdä

seitsemän tarinaa vuodessa.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Don Rosa on lopettanut uusien tarinoiden tekemisen jo pari kuukautta sitten. Ei minua nyt niin harmita, kun ei hän ole minun mielestä kovin hyvä piirtäjä. Siis onhan Don Rosa hyvä piirtämään, mutta ei ole minun suosikki.

Vierailija

wierii kirjoitti:Jep Rosa on jo aikaa sitten lopettanut uusien tarinoiden tekemisen. NYYH! YHYY! :(

Onko tosiaan

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tapsa99 kirjoitti:Joo... Se on surullinen asia. Don Rosa on minun lempipiirtäjäni. Se oli joskus pari viikkoa sitten huomenta suomessa, ja sanoi että ei aio piirtää enää uusia sarjoja. Mutta se alkaa tulemaan vanhaksi. Siksi se lopettaa.

Näin se valitettavasti on, että Don Rosa on jo lopettanut 2-3 vuotta sitten. Harmi. Oli myös minun ehdoton lempipiirtäjä. Ja mitä ikään tulee, niin eipä hän ole kovin vanha, wikipedian mukaan 56 vuotias, kun esim Vicar oli nyt lopettaessaan jo 74.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ymmärtääkseni pääsyy Rosan lopettamiseen oli hänen huono näkönsä. Viimeisimmän tarinansa hän käytännössä piirsi nenä kiinni paperissa. Rosalla oli silmäleikkaus viime (?) vuonna ja siitä toipuminen vie aikaa, mutta nähtävästi leikkaus ei ole parantanut näköä niin paljon, että hän näkisi piirtää sarjakuvaruutuja.

Vierailija

Itse en ole varma asiasta, mutta oliko se viime vuoden jossain heinäkuun lehdessä oli että kun Don Rosalta kysyttiin onko hänellä tekeillä uusia sarjakuvia, hän oli vastannut salaperäisesti: Ei vielä.

Vierailija

Olisi hyvä jos nyt vielä parin vuoden sisällä julkaistaisiin ne pari Rosan pätkistä joita ei ole Suomessa nähty... Alkaakoan toimitus suunnittelemaan lisää ´´kootut´´ kirjoja? Esim: Don Rosan kootut, Paul Murryn kootut, Romano Scarpan kootut, jne, jne, jne, jne... Heh hee.

Vierailija

Ohhoh! Pikkurottuska miten se obn mahdollista? Minusta ainakin Rosa on kaikkien aikojen 2 paras piirtäjä, No kaikilla on oma maku.

Vierailija

Don Rosa on jo pari kuukautta sitten lopettanut sarjojen tekemisen. Niin sanottiin täällä ehkä kuukausi sitten.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat