Kuka kannattaa sitä, että uusi kultaryntäys avattaisiin?

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Ehkä ei, ei ainakaan ihan heti.

Miksikö? No sen takia, että se vaatisi lisää koodausta ylläpidolta ja se taas pitkittäisi aikaa, jolloin saamme tänne modet. Eli modejen jälkeen ruvetaan sitten miettimään, mitä seuraavaksi.

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

Olisi ihan hauska juttu, mutta ylläpito lupasikin aiemmin jotain tapahtuvan, mutta taitaa enemmin lehmätkin lentää...jos ei kultaryntäystä enää niin joku muu kisa, esim.jalokivietsintä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

adz kirjoitti:Olisi ihan hauska juttu, mutta ylläpito lupasikin aiemmin jotain tapahtuvan, mutta taitaa enemmin lehmätkin lentää...jos ei kultaryntäystä enää niin joku muu kisa, esim.jalokivietsintä.

Niinpä, lupasi silloin että tapahtuu jotakin...eipä ole näkynyt vielä mitään uutta kisaa tms.

Vierailija

Olihan kultaryntäys ihan kiva, ja olisi mukava kokea uudestaan. Itseltäni jäi ainakin se "motherlode" kokematta. Parempi olisi, että olisi jotain uutta, ja tosiaan, ei niin "epäreilua". Esim. muut kilpailijat voisivat nähdä, kauan se kärjessä oleva on kuluttanut aikaa etsimiseen...

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Näin on kilpailun epäreiluuden suhteen! Pitäisi olla joku kellonaika-rajoitus, että milloin se on päivisin auki se esim. kultaryntäys. Ja se olisi lyhyempi aika, mitä se milloin näihin keskusteluihin voi kirjoittaa. Mutta itse kannatan siis kuten olen aiemmin jo todennutkin. :)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Lähetin tästä Kultaryntäyksestä palautetta juuri vähän aikaa sitten ja vastauksessa luki näin että; "Uutta Kultaryntäystä ei ole suunnitteilla, ainakaan vielä." että siis näin.

Vierailija

Olin kyllä viime kultaryntäyksessä (tosin eri nimimerkillä ja rekisteröitymistiedoilla) ja se oli mukava. Kyllä ainaki saman tyylinen tehdään vielä joskus

Vierailija

Eli milloin se kultaryntäys oli? Mulla oli heinäkuu-elokuu-syyskuussa

tauko koska olin unohtanut salasanani enkä päässyt sitä katsomaan sähköpostiini. Kuulostaa ihan mukavalta silti joten kannatan!

Vierailija

Olin eri rekisteröitymis-tiedoilla koska minulla ei ollut vielä sähköpostia niin kävin täällä isosiskon nimimerkillä.

Vierailija

Tapsa99 kirjoitti:Niin eli kuka kannattaa sitä, että uusi kultaryntäys avattaisiin, että nekin, jotka ei olleet rekisteröitynyt silloin kultaryntäyksen aikaan, niin nekin saisivat kokea kultaryntäyksen? Minäkään en ollut rekisteröitynyt vielä silloin...

Minäkään en ollut rekisteröitynyt vielä silloin.Siispä kannatan sitä ihan hirveestii!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat