Lävistykset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko teillä lävistyksiä? Minulla ei ole, ja enkä kyllä haluaisikaan.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Minulla on vasemmassa korvassani semmoinen... Sen laitto on kivuliasta... Yleensä pidän siinä sellaista hauskaa tikkua tai pientä mustaa rengasta, välillä on myös semmonen pallura... Tosin nyt on aika pitkäksi ajaksi unohtunut koko korun pito, alkaa umpeutua reikä... :^/

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Jooh.. korvikset ollut 7v asti.. mut en käytä paljoa, joskus kaikkia kivoja nappeja, sinisiä, vihreitä, örkkejä tai vaaleanpunaisia, punaisiakin harvoin, en paljoa muita. Mutta haluaisin kieli- tai napakorun, nääh.. korvikset riittää..

Vierailija

Ei ole enkä kyllä haluaisikaan koska ensinnäkin olen poika ja toiseksi en halua mitään koruja itseeni enkä halua tuntea sitä kipua kun tehdään reikä korvaan.

Vierailija

Tapsa99 kirjoitti:Ei ole! Ei yleensä 9 vuotiaalla ole lävistyksiä.

Ei ole korviksia :D. Minulla on tatuointi! (Vitsi). Meidän luokan Nicolla on/oli jo korvikset 2 luokalla!

Vierailija

En ottais lävistyksiä vaikka maksettais. Mielikuvakin asiasta saa yökkäilemään. Minulla korvis tai joku muu lävistys...Hrr

Vierailija

Ei ole enkä kyllä haluaisikaan koska ensinnäkin olen poika

Miten se, että on poika vaikuttaa lävistyksiin? Olisi hauska tietää!

Itse en omista lävistyksiä, mutta tulevaisuudessa saatan ottaakin sellaisen. Ken tietää...? Kulma-, huuli-, kieli-, nenä- ja napalävistykset ovat ehkpä yleisimmät lävistykset ja näitä en suosittele alle 15 vuotiaalle. Sitten on myös nännilävistys ja silmien keskellekkin voi laittaa lävärin. Ja oikeastaan lähes jokaiseen paikkaan minne haluaa. Kuka kieltää? Mutta korvakorut voisin antaan n. 3 lk. olevalle lapselle, jos hän sitä haluaisi. Sitten tatuoinnit sopii joillekkin todella hyvin, mutta kehdotan kaikkia, miettikää kahdesti ennen kun otatte tatuointia! Se on ikuinen useinmiten ja muistakaa se!

Vierailija

Minulla on yksi korvis vasemmassa korvassa jossa on tällä hetkellä hopeinen hämähäkki jonka pää ja takpuoli ovat kristallia. (Huom. olen poika niin kuin moni onkin jo huomannut.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat