Lehden taso laskussa -vai ei.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankka-lehti on kiva piriste keskiviikkoon. Vaan onko enää? Yhä useammin olen huomannut, että lehti ei ollut niin hyvä, kuin odotin. Piirtäjät ovat taitavampia kuin 60-luvulla, mutta missä ovat sarjojen juonet? Kaipaan Barksin menestyssarjoja ja Rosan upeita seikkailusarjoja.

Onko Aku Ankka enää koko perheen lehti, vai suuntautuuko se vain pienimille? Onko Aku Ankka -lehden taso laskussa? Miltä osa-alueelta? Miksi? Kertokaa mahdollisia parannusehdotuksia, ottakaa kantaa ja kertokaa mielipiteenne.

Oma ehdotukseni joksikin numeroksi oli Amerikka-numero, joissa olisi kaikki samat sajat, kuin jossain Amerikan osavaltiossa ilmestyvässä numerossa. Samoin voisi tulla vaikkapa Ruotsi-nuemro tai Saksa-numero. Mitä sanotte?

PS. Tästä saattaa olla aihe jo, mutten millään löydä sitä... Varmaan ymmärrätte, miksi. :D

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:

Hinta 1,90 e

Enemmän Barksin ja Rosan klassikkoja.

Esimerkiksi muutaman kuukauden välein tulisi liite, jossa olisi hauskoja vitsisarjoja.

Enemmän 52-sivuisia Akkareita. Vaikka jos Halloweenina, ystävänpäivänä sun muina olisi hieman paksumpi Akkari.

Jokaiseen lehteen olisi piilotettu jotain (vaikkapa Roopen ensilantti), ja sitä saisi aina etsiä.

Nämä kuulostavat hyviltä uudistuksilta! 52-sivuisia ei ole usein kyllä tullut.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Akun taso, siis tarinoiden taso on näin loppu vuodesta ottanut mukavan syösykierteen takaisin ylös. 2007 se alkoi vajota ja tämän vuoden alkupuolella se juuttui pohjamutaan. Auringon pojasta se lähti sitten tänä vuonna nousemaan. Akun tarinoiden juonet kyllä ovat -harmi kyllä- suuntautumassa liian yksinkertaisiksi. Itse kannatan hiukan vaikeammin ymmärrettäviä juonia. Onneksi Rosan ja Barksin klassikoita, joissa siis on monimutakinen juoni, julkaistaan vielä. Vielä akkarin tason on noustava 2000-luvun alkuvuosien tasolle. Sitten minäkin voin sanoa olavanin tyytyväinen akkarin tasoon. Egmont voisi jostakin pölliä vähän monimutkaisia juonia enemmän kirjoittelevia käsikirjoittajia. Mistä niitä löytyy onkin sitten kokonaan toinen juttu. Minkäs sille mahtaa, että käsikirjoittajien puute = huonot käsikirjoitukset = Egmontin sarjakuvien tason lasku = Akkarin tason lasku. Täytynee siis tässä vain parempaa tasoa odottaa ja lukea Ankkaa.

Vierailija

Se on kyllä tosi ärsyttävää että aku ankan taskukirjat ja kaikki aku tuotteet kallistuu vaikka tarinoiden taso laskee.Aku lehdissä vois esimerkiks olla joskus jotaa 1930-1950 vuosien tarinoita enemmän.Muistatteko edes milloo viimeeks aku ankka lehdessä olis tullu 1930 luvun tarina siit taitaa kyl olla jo muutama vuosi aikaa ku viimeks tuli 1930 luvun tarina

Vierailija

Tänään lehden paras sarja oli Kari Korhosen sarja ja se jatkosarjis oli myös kiva. Karhukopla oli tylsä. :(

Joku 52-sivuinen halloween juttu olisi kiva!

Vierailija

Jep,juhlapäivinä pitempiä akkareita.Esim.Vapppuna,isänpäivänä tai minä tahansa juhlapäivänä pitempi akkari!Myös toivoisin Al Taliaferron ja Manuel Gonzalesin vitsisarjoja enemmän.Carl Barks,Don Rosa,Paul Murry,Al Taliaferro ja Manuel Gonzales kääntäisivät kelkan!No,saa nähdä minkälainen akkari ylihuomenna tulee.

Vierailija

Mary-Kate kirjoitti:

93Hurtta93 kirjoitti:Aku Ankka-lehti on kiva piriste keskiviikkoon. Vaan onko enää? Yhä useammin olen huomannut, että lehti ei ollut niin hyvä, kuin odotin. Piirtäjät ovat taitavampia kuin 60-luvulla, mutta missä ovat sarjojen juonet? Kaipaan Barksin menestyssarjoja ja Rosan upeita seikkailusarjoja.<br />

Onko Aku Ankka enää koko perheen lehti, vai suuntautuuko se vain pienimille? Onko Aku Ankka -lehden taso laskussa? Miltä osa-alueelta? Miksi? Kertokaa mahdollisia parannusehdotuksia, ottakaa kantaa ja kertokaa mielipiteenne.<br />

<br />

Oma ehdotukseni joksikin numeroksi oli Amerikka-numero, joissa olisi kaikki samat sajat, kuin jossain Amerikan osavaltiossa ilmestyvässä numerossa. Samoin voisi tulla vaikkapa Ruotsi-nuemro tai Saksa-numero. Mitä sanotte?<br />

PS. Tästä saattaa olla aihe jo, mutten millään löydä sitä... Varmaan ymmärrätte, miksi. :D

<br />

Minusta lehden taso on ehkä hieman laskenut. Tosin viime viikon Akkari oli loistavampi kuin kuvittelin. Välillä Toimitus osaa yllättää, välillä taas ei. Tuo hinnan nousu ihmetytti kyllä minuakin yhdessä vaiheessa aika suuresti, sillä lehden taso on kaiken lisäksi hieman huonompi kuin esim. vuonna 2002. Akkari on kyllä vieläkin ehdottomasti keskiviikon paras asia; tulen kotiin, vien koirani ulos, otan suklaalevyn ja maitolasin jääkaapista sekä syvennyn lukemiseen. Nuo Jokkemiehen uudistukset vaikuttaisivat kyllä aika hyviltä. Jos minulta kysyttäisiin, haluaisin tällaisen Aku Ankka-lehden:<br />

<br />

Hinta 1,90 &euro;

Enemmän Barksin ja Rosan klassikkoja.

Esimerkiksi muutaman kuukauden välein tulisi liite, jossa olisi hauskoja vitsisarjoja.

Enemmän 52-sivuisia Akkareita. Vaikka jos Halloweenina, ystävänpäivänä sun muina olisi hieman paksumpi Akkari.

Jokaiseen lehteen olisi piilotettu jotain (vaikkapa Roopen ensilantti), ja sitä saisi aina etsiä.

<br />

Enpä nyt uudistuksia enää keksi. Taskukirjojen hinta on tosiaankin noussut verrattuna markka-aikaan. Sen takia en kaikkia taskareita voi ostaa, koska hinta on niin korkea, enkä tahdo rahojeni hupenevan niihin.

hinta nousee,taso laskee.....piirtäjät on kyllä parempia ku ennen mutta juonet on joskus aika tylsiä...........

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Myönnettävä se on, että Aku Ankka -lehden taso on pudonnut jonkun verran 1990-luvulta ja aivan 2000-luvun alkuvuosilta. Tosin nyt tämän vuoden loppupuoliskolla taso on taas lähtenyt pieneen nousuun.

Mutta matkaa Aku Ankan huippuvuosien tasolle on vielä paljon, eikä sitä helpota Don Rosan ja Vicarin lopettamisuutinen. Sanotaankos näin, että yhtä aikaa kun Euroviisujen taso parani selvästi vuoden 2003 jälkeen, on vastaavasti Aku Ankan taso laskenut selvästi vuoden 2003 jälkeen. (:

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Mun mielestä akuankan lehteen pitäis saada enemmän perinteisiä sarjoja,esim:aku ankkaa,roope-setää,ynnämuita. Mikkiä on aika paljo lehdissä,esim:uusin numero,siinä on melki pelkkää mikkiä.(en itse ole mikää hirvee mikki fani).Lehdet kallistuu koko ajan varsinki taskarit,ne kallistuu melkein joka vuosi 10-30senttiä.Se on pieni summa mutta ku sen kertoo 12 (eli sillä määrällä kuinka monta taskaria tulee vuodes)niin kyllä siitä kertyy aika paljo jos ostaa joka taskarin usean vuodenajan.Aku Ankan taso on kyllä kieltämättä aika pahas laskus mutta toivotan että joulu_sarjat korjaa asian,joulusarjat on parhaita........

Vierailija

Yhdyn Mary-Katen ehdotukseen, että jokaiseen lehteen olisi piilotettu esim. Roopen ensilantti (niin kuin Mary-Kate kertoi) ja saisi aina etsiä sen. Sitten voisi, vaikka kirjoittaa tännen (akkarin nettisivuille) mistä on löytänyt sen.

Tietysti haluaisin myös enemmän vitsi sarjoja. Ne on todella hyviä! :D

Vierailija

itseaku kirjoitti:piirtäjät on kyllä parempia ku ennen mutta juonet on joskus aika tylsiä...........

Tämä on tosiaan totta. Aivan kuin jotkut elokuvat; hieno ulkoasu, mutta sisältö on täyttä...soopaa. Näin käy joskus Aku Ankassa.

Vierailija

No esimerkiks lehissä vois olla 5 sivuu lisää että vois olla lisää Manuel Gonzaleksin ja Al Taliaferron vitsi sarjoja.Vois tulla jotaa 20 sivusii liitteitä puolen vuoden välein.Ja sit Vois olla enemmän Jatkosarjoja.Mut sit tietenki lehden hintaa nostettaisiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat