Clarence Charles "Ducky" Nash (s. 7. joulukuuta 1904 Watonga, Oklahoma - k. 20. helmikuuta 1985 Glendale, Kalifornia) oli yhdysvaltalainen ääninäyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Aku Ankan äänenä.

Hän esitti Akua vuodesta 1934 aina kuolemaansa asti. Aku Ankan lisäksi hän esitti myös Iines Ankkaa varhaisemmissa piirretyissä sekä Tupua, Hupua ja Lupua. Watongan kaupungissa on hänen kunniakseen nimetty katu. Ennen filmiuraansa Nash työskenteli maitomyyjänä.

Walt Disney sattui kuulemaan esityksen, missä Nash imitoi ankkoja. Disneyn mielestä Nashin ääni sopi hyvin puhuvalle ankalle pian valmistuvassa elokuvassa Viisas Kana Kananen. Tämän jälkeen Nash antoi Aku Ankalle äänensä yli 120 lyhyt- ja kokopitkään elokuvaan 50 vuoden ajan.

Nashin viimeiseksi elokuvaksi jäi vuonna 1983 valmistunut Mikkihiiren jouluaatto.

Clarence Nash kuoli leukemiaan, 20 helmikuuta 1985.

Ward Walrath Kimball on syntynyt 4. maaliskuuta vuonna 1914. Hän oli yhdysvaltalainen animaattori. Hän kuului Disneyn Nine Old Men -ryhmään.

Kimball oli etevä piirtäjä, mutta työskenteli itse mieluummin koomisten hahmojen kuin monimutkaisten ihmishahmojen parissa. Animointi oli Kimballille helppoa, ja hän pyrki jatkuvasti tekemään asiat eri tavoin kuin muut. Kimball on tunnettu myös osuvista karikatyyreistään.

Kimballin luomia klassisia Disney-hahmoja ovat muun muassa Pinokkion Samu Sirkka; Dumbon varikset; Tuhkimon hiiret ja Lucifer-kissa sekä Hullu Hatuntekijä, Irvikissa, Tittelityy ja Tittelitom elokuvasta Liisa Ihmemaassa. Kimball myös animoi kuuluisan musiikkinumeron elokuvassa Kolme Caballeroa.

1950-luvun puolivälissä Kimball siirtyi ohjaajaksi ja oli vastuussa Oscar-palkitusta lyhytanimaatiosta "Toot, Whistle, Plunk and Boom". Kimball sai Oscar-palkinnon myös toisesta lyhytanimaatiosta "It's Tough to Be a Bird" (1969).

Hän kuoli 8. heinäkuuta vuonna 2002 keuhkokuumeeseen Los Angelesissa, Kaliforniassa 88-vuotiaana.

Animaattori Richard "Dick" Lundy (14.08.1907–07.04.1990) loi Walt Disneyn keksimästä ja hahmottelemasta Aku Ankasta animaatio- ja sarjakuvahahmon.

Dick toimi animaattorina kaikkiaan 33 piirretyssä. Näistä ensimmäinen oli ensi-iltansa 18.11.1928 saanut Höyrylaiva Ville (Steamboat Willie) Se oli ensimmäinen piirroselokuva, johon oli lisätty ääni. Lundy loi myös Viisas Kana Kananen -elokuvan.