Ub Iwerks tunnetaan parhaiten Disneyn animaatiostuodion perustajajäsenenä ja Mikki Hiiren luojana yhdessä Walt Disneyn kanssa.

Ub Iwerks, oikealta nimeltään Ubbe Ert Iwwerks syntyi Kansas Cityssä 24.3.1901, ja kuoli Burbankissa 70 vuotta myöhemmin, vuonna 1971. Hänet tunnetaan parhaiten Disneyn animaatiostuodion perustajajäsenenä ja Mikki Hiiren luojana yhdessä Walt Disneyn kanssa.

Lisäksi muun muassa Minni Hiiri, Jopi Jalkapuoli eli Musta Pekka, Polle Koninkaulus ja Heluna Ammu ovat kaikki alkujaan hänen kehittämiään hahmoja. Iwerks oli myös animaatioelokuvan teknisen puolen ja erikoistehosteiden merkittävä kehittäjä.

Iwerks on piirtänyt ensimmäisen ja ainoan Walt Disneyn käsikirjoittaman Mikki Hiiri -sarjakuvan Lentokonehullu. Tarina on julkaistu kokonaisena albumissa Mikki Hiiren Kulta-aika 1 ja Mikki Hiiren Wanhat sarjat -liitteessä, joka julkaistiin 44/1996 Aku Ankka -lehdessä. Myös Minni Hiiri suoritti tarinassa sarjakuvaensiesiintymisensä. Eniten Ub Iwerks piirsi Mikki-strippejä.

Ward Walrath Kimball on syntynyt 4. maaliskuuta vuonna 1914. Hän oli yhdysvaltalainen animaattori. Hän kuului Disneyn Nine Old Men -ryhmään.

Kimball oli etevä piirtäjä, mutta työskenteli itse mieluummin koomisten hahmojen kuin monimutkaisten ihmishahmojen parissa. Animointi oli Kimballille helppoa, ja hän pyrki jatkuvasti tekemään asiat eri tavoin kuin muut. Kimball on tunnettu myös osuvista karikatyyreistään.

Kimballin luomia klassisia Disney-hahmoja ovat muun muassa Pinokkion Samu Sirkka; Dumbon varikset; Tuhkimon hiiret ja Lucifer-kissa sekä Hullu Hatuntekijä, Irvikissa, Tittelityy ja Tittelitom elokuvasta Liisa Ihmemaassa. Kimball myös animoi kuuluisan musiikkinumeron elokuvassa Kolme Caballeroa.

1950-luvun puolivälissä Kimball siirtyi ohjaajaksi ja oli vastuussa Oscar-palkitusta lyhytanimaatiosta "Toot, Whistle, Plunk and Boom". Kimball sai Oscar-palkinnon myös toisesta lyhytanimaatiosta "It's Tough to Be a Bird" (1969).

Hän kuoli 8. heinäkuuta vuonna 2002 keuhkokuumeeseen Los Angelesissa, Kaliforniassa 88-vuotiaana.

Animaattori Richard "Dick" Lundy (14.08.1907–07.04.1990) loi Walt Disneyn keksimästä ja hahmottelemasta Aku Ankasta animaatio- ja sarjakuvahahmon.

Dick toimi animaattorina kaikkiaan 33 piirretyssä. Näistä ensimmäinen oli ensi-iltansa 18.11.1928 saanut Höyrylaiva Ville (Steamboat Willie) Se oli ensimmäinen piirroselokuva, johon oli lisätty ääni. Lundy loi myös Viisas Kana Kananen -elokuvan.