TILAUSEHDOT

Tilaajan on oltava täysi-ikäinen. Palvelua koskeva sopimus syntyy, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot.

Tilauksesi jatkuu tutustumisjakson jälkeen automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta toistaiseksi voimassaolevana kestotilauksena. Tilaus maksetaan sovituin laskutusjaksoin. Mikäli laskutusjakson hinta on sovittu maksettavaksi useammissa maksuerissä, laskutetaan kunkin laskutusjakson maksuerät laskutusjakson alettua peräkkäisinä kuukausina.

Aku Ankka Lataamon palvelu- ja käyttöehtoihin voit tutustua tarkemmin täältä: 

http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/lataamo/aku_ankka_lataamo_palvelun_kaytto_ja_tilausehdot

Palvelun käyttö edellyttää selainta ja/tai iPad-sovellusta, verkkoyhteyden muodostamiseen tarvittavia tietoliikenneohjelmia sekä asianmukaisia tietoliikenneyhteyksiä, joiden hankkimisesta ja joista aiheutuvat kustannukset maksaa Asiakas. Palvelun käyttö edellyttää myös voimassaolevaa käyttäjätiliä ja tilausta. Lataamoa ei suositella käytettäväksi mobiililaitteiden selaimilla.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilaajalla ei ole kuluttajasuojalain perusteella oikeutta peruuttaa tekemäänsä tilausta sen jälkeen, kun lukuoikeus on aktivoitu kirjautumalla sisään palveluun henkilökohtaisilla tunnuksilla ensimmäistä kertaa

Tilaajalla on oikeus irtisanoa tilauksensa soittamalla asiakaspalveluun 0303 63 313. Irtisanomisilmoituksen johdosta tilaus päättyy irtisanomishetkellä meneillään olevan laskutusjakson lopussa.

TOIMITUSEHDOT

Tilaukset toimitetaan force majeure -varauksin (lakko, tuotannolliset häiriöt, ym.) Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannukset korottavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulosta lukien. Korotukset koskevat myös jo tehtyjä tilauksia.

Sanoma Magazines Finland
PL 100, 00040 Sanoma Magazines
Lapinmäentie 1, 00350 Helsinki

Kauppa
Tilaa joululahjat pukinkonttiin Ankka-kaupasta!