Jo vuosia on Akkarissa julkaistu kuukauden Barks-klassikko, ja nyt on Rosa-klassikon aika. Äänestä 10-sivuisista sarjoista oma suosikkisi!

Tammikuussa 2015 tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Rosan ensimmäinen sarja nähtiin Aku Ankassa. Loppu onkin sitten historiaa...

Tapauksen kunniaksi te lukijat saatte äänestää mikä Rosan 10-sivuisista sarjoista julkaistaan uusintana Aku Ankan numerossa 9/2015! Tarjolla on siis vain sellaisia tarinoita, joita ei ole Aku Ankka -lehdessä sitten 1990-luvun nähty.

Äänestysaikaa on 31. tammikuuta 2015 asti. Tänä vuonna julkaistaan vielä lisääkin Rosaa, joten äänestyksen ohessa voi esittää myös toiveita tulevien tarinoiden suhteen.

Anna siis äänesi ja vaikuta! Ehkä juuri sinun lempitarinasi julkaistaan aivan pian uudelleen!

Roope-sedän 10/2016 palkintotehtävän voittajat on arvottu. Samalla ratkesi äänestys vuoden 2016 parhaasta kannesta.

Joulukuun palkintotehtävänä (RS 10/2016) toimineen Roope-sedän perinteisen kansiäänestyksen tulokset ovat selvillä. Äänestyksen voitti kirkkaasti maaliskuun numeron 3/2016 kansi, jossa Roope rakentaa kolikoista omaa muotokuvaansa. Giorgio Cavazzanon piirtämä kansi sai lähes kolmanneksen äänistänne! 

Kaikkien äänensä antaneiden joukosta Onnetar valitsi viisi kirjapalkinnon voittajaa: Ari Kettunen, Lempäälä; Mika Kortelainen, Kangasala; Krista Rajala, Helsinki; Antero Riihimäki, Tampere sekä Juuso Turunen, Lehmo. Roope-setä onnittelee voittajia!

Äänestyksen tulos kokonaisuudessaan ja voittajien nimet julkaistaan myös tänään ilmestyvässä maaliskuun lehdessä (RS 3/2017). 

 

 

 

Roope-sedän 8/2016 palkintotehtävän voittajat on arvottu!

Syyskuun palkintotehtävänä (RS 8/2016) oli yhdistää lehden sivuilta poimitut puhekuplat oikeisiin hahmoihin. Oikeat yhdistelmät ovat 1–D, 2–A, 3–B, 4–C ja 5–E.

Oikein vastanneiden joukosta Onnetar valitsi viisi kirjapalkinnon voittajaa: Elli Holopainen, Tampere; Kaapo Kuokkanen, Helsinki; Reijo Lainela, Helsinki; Jaana Martikainen, Revonlahti sekä Sami Valta, Vantaa. Roope-setä onnittelee voittajia!

Ratkaisu ja voittajien nimet julkaistaan myös tänään ilmestyvässä helmikuun lehdessä (RS 2/2017).