Aku Ankka -lehti täytti viime vuonna 60 vuotta.

Ehkä aiheeseen liittyen hieman myöhässä tullut blogi, koska lähinnä painotan tekstin siihen, että Aku Ankka -lehti täytti viime vuonna 60 vuotta.

Aku Ankan nimikkolehti siis tunnetusti syntyi vuonna 1951. Ja se on vieläkin erittäin suosittua. Muissa maissa se on vanhempaakin, ja vielä suosittua. Uskoisin jopa, että se on maailman 10 suosituimman sarjakuvan joukossa. Mietin vain, että kuinkahan kauan Suomessa pystyy vielä tilaamaan Aku Ankka -lehteä, jaksaisiko se peräti toiset 60 vuotta? Ja kuinkahan monta Carl Barksin ja Don Rosan tapaista piirtäjälegendaa tulee vielä olemaan? Sitä saammekin jäädä katselemaan ja odottamaan pitkäksi ajaksi – ainakin toivon niin emmehän halua Aku Ankan loppumista.

Kommentit (4)

nupu ankka
Liittynyt1.3.2011

En ole täysin varma, mutta luulen, että joku kolmas sarjakuvalegenda ilmestyy vielä, ja ehkä hän on jopa meidän joukossamme...

Motogee
Liittynyt21.7.2010

Tämä ei ole blogi. Aivan liian lyhyt teksti blogiksi. Ja miksi painottaa jotain asiaa kun tekstissä ei muuta asioita ole?

Ei. Kaikki on kielletty.

Vierailija

Epäselvää tekstiä. Blogia pitää valmistella huolella eikä väsätä pikaisesti kuin perus viestiä.

Vierailija
Duck2012

Epäselvää tekstiä. Blogia pitää valmistella huolella eikä väsätä pikaisesti kuin perus viestiä.

     

Niin mitä epäselvää siinä on?

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011