Terve! Tänään aioin kirjoittaa Aku Ankasta ja hänen kömmellyksistään.

Terve! Tänään aioin kirjoittaa Aku Ankasta ja hänen kömmellyksistään. Aku Ankka on useiden tarinoiden päähahmo. (Ainakin Aku Ankka -lehdessä.) Hänen luonaan asuvat hänen veljenpoikansa Tupu, Hupu ja Lupu. Aku Ankalla on auto 313, joka on jo vanha romukasa ja jota hän joutuu korjailemaan usein.

Aku Ankka on myös Tulpun naapuri, mutta heillä ei ole hyvät välit. Aku Ankalla on myös tyttöystävä nimeltä Iines, jota hän yrittää miellyttää, mutta se ei vain aina onnistu. Aku Ankka on tuttu kömmellyksistään ja Taikaviitta-hahmostaan. Öisin Aku Ankka muuttuu Taikaviitaksi ja lähtee puolustamaan Ankkalinnaa.

Aku Ankka joutuu aina setänsä Roope Ankan töihin kolikoiden kiillottajaksi ja toiselle puolelle maailmaa aavikoille asti! Aku Ankka rakastaa kaikista eniten löhöilyä. Aku Ankassa on julkaistu myös Pikku-Akuja, joissa on Aku Ankka pienenä! Aku Ankalla on myös Mummo, joka on Roopen sisko ja Mummolla asuu renki nimeltänsä Hansu, joka rakastaa nukkumista ja syömistä.

1Aku Ankalle sattuu aina jotakin jännää ja hauskaa, josta saa sitten alkaa nauramaan. Tulpun kanssa he yleensä tappelevat ja ovat kisailleetkin keskenään. 

Aku Ankan on luonut Carl Barks ja Aku Ankasta on tehty elokuvia ja ohjelmia!

Kommentit (14)

Vierailija

Paljon epäkohtia tekstistä löytyy kieltämättä. Muuten, latelit viisauksia Akusta jotka ovat päivänselviä. Kannattaisi panostaa hieman enemmän omien Akkarikokemusten kirjoittamiseen kuin Aku Ankasta kertomiseen.

~Direction

Veli Huilu
Liittynyt4.1.2010

ensimmäinen blogisi oli miljoona kertaa parmepi kuin tämä...ja älä kirjoitaj oka päivä jos blogisi eivät täytä hyvää laatua. voisit kirjoittaa samalla lailla kun mainiossa ensimmäisessä blogissasi.

Vierailija

candyking: "Mä yritän kirjottaa joka päivä jos se toimitukselle sopii."

Jos blogit on tän tasoisia, niin en suosittelisi.

Vierailija

Ensin Akun loi Walt Disney ja sen jälkeen vähän myöhemmin Carl Barks sai tehdä Akulla työtä ja Al Taliaferro, kuten sukulaiset ja ystävät sille. Clarence Nash eka ääni Akulle ja sitten Tony Anselmo. Suomessa on Jukka Rasila. Osaan puhua kuin Aku Ankka ja aivan samalla mitä Nash teki elämässään ja Anselmo teki kun Nash opetti sille. Jukka Rasila teki aivan samaa tavalla ja osaan sanoa eri lauseita englanniksi ja suomeksi.

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011