Olen äärimmäisen innokas Ankkafani, joka suhtautuu kaikkeen kuitenkin hyvin vakavasti.

Paluuni sivuille Hidiksen ja Wondyn aprillipilan jälkeen käynnistyy tämän blogin myötä. Olen äärimmäisen innokas Ankkafani, joka suhtautuu kaikkeen kuitenkin hyvin vakavasti. En esimerkiksi pidä, jos joku ryöstää Akulta kunnian tämän suorittamasta uroteosta tai siitä, jos joku haukkuu Roopea saidaksi, sillä hänhän on luonnollisesti lempihahmoni - Mahtiankkojen Mahtiankka, sankarillinen säästäväisyyden mestari, jonka sydän on puhdasta kultaa Kultun kautta.

Ankkoja on ollut kotonani aina. Ja isäni tilasi Ankkaa jo, kun olin kaksivuotias. Opin lukemaan nelivuotiaana, ja yksi varhaisimmista muistikuvistani on se, kun istun olohuoneen lattialla lukemassa Rosan Culebran Liikeneroa. Nykyään kokoelmani käsittää valtavan määrän taskareita (Vai mitähän tuo sitten tarkoittaakaan...), joista monet ovat isäni ja setäni vanhoja sekä tietenkin omiani, mammuttimaisesti lehtiä, jonkinnäköinen kasa Ropsuja sekä kaiken maailman kovakantisia - mukaan lukien kaikki Rosan parhaat.

Käsitykseni Ankoista siis on vakava. Aku on ns. hyvä tyyppi, joka joskus vain sattuu möhlimään. Pojat ovat kivoja veijareita, hyviä sudenpentuja. Roope on kaiken kokenut sankari, joka vain näyttelee kovaa ja todellisuudessa miettii vain Kultua, nuoruudenihastustaan ja mitä lie. Olen myös uskomaton tunteilija ja rakastunut netistä sattumalta löytyneeseen Webbed Bliss-sarjaan, jossa nämä kaksi päätyvät peräti naimisiin. Aah. Lisäksi olen kova muusikko, pianisti ja säveltäjä, joten olen aloittanut väsäämään Webbed Bliss-nimistä orkesteriteosta Roopen ja Kultun tarinan pohjalta. Ja olenhan maininnut myös Se On Siinä-nimisestä omatekoisesta sarjakuvasta, jota yhä työstän näilläkin sivuilla oleskelevan Strooge Mcduckin kanssa. Joten, voisin sanoa olevani RoopeKultufani!

Kommentit (12)

Hopolainen
Liittynyt23.11.2009

Näemmä kommentti on poistunut... 

No, ei voi mitään joten laitankin sen uudelleen.

Paras Blogi! TOIVOTTAVASTI ei ala sitä "Apua, Aape on hullu!"-juttua. 

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Vierailija

Todella mukava ja hauska blogi!

Vaikka en sitä ihan kokonaan ehtinyt lukea, pääsin silti heti mukaan ns. "tarinaan"...

Arvosana: 10+

Magia00
Liittynyt23.2.2012

Tosi hyvä blogi! Oli mielenkiintoista lukea ajatuksista jotka ovat melkein kuin omiani. Toivottavasti kirjoitat jatkossakin blogeja! Olen nupu ankan kanssa samaa mieltä: Parhaimpia lukemiani blogeja! =)

Vierailija

Oikein hyvä blogi! Kiinnostaisi vain tietää, mistä löytyisi tuo tarina, jossa Kultu ja Roope päätyvät naimisiin! Tahtoo lukeaaaaah...!!!!!!!

-Kia K

Lucar
Liittynyt10.3.2012

Hyvin kirjoitettu ja aiheellinen blogi, joka on ytimekäs ja hauska.

En ole kuullutkaan Kultun ja Roopen naimisiinmenotarinasta. Ei liene Barksin käsialaa? Rosan ei ainakaan.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Vierailija

Kiitos linkistä, Aape, mutta se antaa katsoa vain tuon jutun "epilogin", sitten tulee sellainen "Internet Exopert ei voi näyttää WWW-sivua" ja "Syy voi olla että sivu vaati rekisteröitymisen". Harmi, olisin halunnut lueka tuon mutten jaksa rekata... XP

-Kia K

Aape
Liittynyt5.7.2010

Mitä ihmettä? Onhan toi aina toiminut, mutta jostain syystä nyt sitten ei. Toivottavasti vielä kuitenkin joskus toimii, ja tosi hyvä sarjahan se on... Jännä juoni jonka loppu on aivan ihana! <3

-<3Aape<3-

Seuraa 

Myös lukijat pääsevät bloggaamaan Aku Ankan saitilla. On aina mielenkiintoista lukea toisten suosikkipiirtäjistä ja -tarinoista ja suhtautumisesta Aku Ankkaan muutenkin. Jos haluat mukaan lukijablogiin, kirjoita oma blogiteksti ja lähetä se osoitteeseen aku.ankka @sanoma.com. Toimitus julkaisee blogit saapumisjärjestyksessä.

Blogiarkisto

2011